Judon SM-kilpailulle on luotu omat tapahtumasivut

Tapahtumasivut löytyvät osoitteesta: https://judosm.fi

Käy tutustumassa tapahtuman infosivuun, josta löydät perustietoa tapahtumasta. Jokaiselle SM-kategorialle on oma alasivunsa, jossa on kyseisen kilpailukategorian aikataulu ja lisätietoa. Sivuilla on jo valmiina Drive -linkit, joihin ladataan kuvia tapahtuman jälkeen.

Sivujen luomisesta vastaa mustavöinen judoka (2 dan) ja pilviarkkitehti Jari Kuokka, joka on toiminut Judoliiton IT-komission puheenjohtajana ja kehittänyt Judoliitolle mm. kalenteripalvelun. Kuvamateriaalin on koostanut Taina Saha, joka on vuoden 2024 SM-kilpailujen projektipäällikkö. Sivusto on luotu kokonaan vapaaehtoistoimin, oman työn ohessa.

”Toivomme, että judoyhteisö ja lajista kiinnostunut yleisö ja media löytävät sivuston avulla olennaiset tiedot tapahtumasta. Sivuston tavoitteena on koota yhteen kaikki tieto, jotta myös judoyleisö ja urheilijoiden taustajoukot löytäisivät etsimänsä nopeasti. Tapahtuman aikana kannattaa seurata erityisesti sosiaalisen median kanavia, joiden linkit löytyvät sivun alaosasta. Meillä on some-tiimi, joka toimittaa paikan päältä myös live-kuvaa. Aikuisten SM-kilpailut on mahdollista seurata myös selostuskanavalta Youtubesta, vinkkaa Taina Saha.

Sivusto on jatkossakin Judoliiton käytettävissä SM-tapahtuman infosivuna. Urheilijoita ja valmentajia palvelee edelleen Judokisa -sivusto.