Suomen Judoliitto Ry hakee vapaaehtoisia valmentajia nuorten valmennukseen. Toivomme valmennustiimeihin hakevilta hyvää lajin valmennustuntemusta, aktiivista halua oppia uutta sekä kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa.

Tehtävässä tarjoamme mahdollisuuden kehittää toimintaa sekä itse kehittyä, osin kansainvälisen toimintaympäristön sekä Judoliiton valmennustiimin tuen.

Yhteistyökyky niin keskenään valmennustiimissä toimiessa kuin koko toimintaympäristössä on olennaisessa osassa tehtävää. Judon arvoihin, hyviin käytöstapoihin, toisten kunnioittamiseen sekä näissä asioissa mallina nuoremmille toimiminen korostuu tehtävässä. Vastuullisuus, turvallinen toimintaympäristö ja yhdenvertaisuus sekä tasa-arvo ovat arvoja, joihin Suomen Judoliitto on sitoutunut toiminnassaan.

 

Hakemukset

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse Otto Favénille (otto.faven@judo.fi) 1.12.2023 mennessä. Mainitse hakemuksessa, kumpaan tiimiin haet (yhdistetty U18 ja U21 vai U15). Hakemuksen liitteenä tulee olla ansioluettelo sekä suuntaa antava kehitys-/toteutussuunnitelma hakua koskevan ikäluokan valmennustoiminnan suhteen ja arvio oman ajankäytön mahdollisuuksista tehtävän hoitamiseksi. Huomaathan, että tehtävistä ei makseta erillistä korvausta, mutta kaikki kulut korvataan samoin kuin maksetaan kaikki valmennukseen ja tehtäviin liittyvät koulutukset niin koti- kuin ulkomailla. Lisätietoja: Otto Favén / otto.faven@judo.fi

 

U18- ja U21-ikäluokka

Etsimme Judoliiton edustusvalmennustiimiämme täydentämään vapaaehtoisia valmentajia, jotka voivat tukea alle 18- ja 21-vuotiaiden nuorten kilpailu- ja leiritysohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa ikäluokkien valmennuksen kokonaisvastuun säilyessä nuorten olympiavalmentajalla.

 

U15-ikäluokka

Alle 15-vuotiaiden kansallista valmennustoimintaa ollaan kehittämässä vuoden 2024 aikana. Tätä kehitystyötä on tarkoitus tehdä yhdessä seurojen sekä kaikkien aktiivisten toimijoiden kanssa.

Etsimme joukkoomme U15-ikäluokan valmennuksesta vastaavaa tiimiä, jotka koordinoivat ja kehittävät ikäluokan valmennustoimintaa yhteistyössä valmennuspäällikön ja muun liiton valmennustiimin kanssa. Tavoitteena on, että seuroista saadaan kartoitettua potentiaaliset kilpajudosta kiinnostuneet nuoret, ja ohjata heidät Judoliiton valtakunnallisten ja alueellisten leiritysten piiriin. Tiimin on mahdollisuus toimia mukana ikäluokan kansallisissa tapahtumissa. Tapahtumat ovat osin yhteistapahtumia U13-ikäluokan kanssa.

Mahdollisuuksien mukaan kiinnostuneet voivat osallistua U15 toiminnan kehittämispalaveriin Teamsin yhteydellä maanantaina 20.11.2023 klo 20.00. Näitä tilaisuuksia tullaan vielä tulevaisuudessakin järjestämään, jotta kaikki kiinnostuneet pääsevät osallistumaan. Linkki teams kokoukseen löytyy tämän uutisen alaosasta.

 

U15 toiminnan kehittämisen Teams-palaveri maaantaina 20.11 klo 20:00:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kokoustunnus: 385 786 039 790
Tunnuskoodi: SrDM9j

Download Teams | Join on the web