Hakemus edustusvalmennukseen on suunnattu paitsi uusille alle 18-vuotiaiden edustusvalmennusryhmään pyrkiville myös ennestään jo kaikkien ikäluokkien ryhmiin kuuluville.

Uudet alle 18-vuotiaiden edustusvalmennukseen hakeutuvat 15.12.2024 mennessä

Uudet alle 18-vuotiaiden edustusvalmennusleiritykseen hakeutuvat täyttävät lomakkeen huolellisesti. Lomakkeella kerätään paitsi taustatietoa ikäluokan edustusvalmennusleiritykseen siirtyvistä myös oleelliset yhteystiedot sähköpostilistoja ja whatsappryhmiä varten. Ole siis huolellinen lomaketta täyttäessäsi! Linkki lomakkeeseen löytyy tämän uutisen lopusta.

Ensimmäinen edustusvalmennusleiri Nordic Camp järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa tammikuussa 2. – 5.1.2024. Leirille voi ilmoittautua Judoliiton kalenterin kautta täältä. Leiriohjelma päivitetään kalenteriin lähiaikoina.

Alle 18-vuotiaiden edustusvalmennusleirityksessä sitoudutaan ryhmän yhteisiin sääntöihin ja toimintaperiaatteisiin. Mikäli mietit, oletko valmis osallistumaan alle 18-vuotiaiden edustusvalmennukseen, voit tiedustella asiaa ikäluokan vastuuvalmentaja Eetu Laamaselta: sähköposti eetu.laamanen@judo.fi, puhelinnumero 050 479 9988.

Jo kaikkien ikäluokkien edustusvalmennusryhmiin kuuluvat täyttävät lomakkeen

Vuosittaista yhteystietojen ja tavoitteenasettelun päivitystä varten, jokaisen jo ryhmiin kuuluvan tulee täyttää hakemus edustusvalmennukseen. Näin saadaan myös tietoa kuka on yhä sitoutuneena mukana toiminnassa. Lomake tulee täyttää huolellisesti jotta jokainen tavoitetaan tiedotuksessa sekä sähköpostitse että puhelimitse.

Hakemus edustusvalmennukseen

Lomakkeen löydät Judoliiton nettisivuilta valmennuksen suunnitelmat osiosta, tai suoraan tästä linkistä. Lomakkeen täyttää jokainen uusi tai jo alle 18-vuotiaista aikuisten edustusvalmennukseen kuuluva urheilija.