Suomen Judon 65-vuotisjuhlien ohjelma on valmis. Esiintyjiä ja tarkempia yksityiskohtia ei vielä paljasteta mutta luvassa on monipuolinen, vauhdikas, viihdyttävä ja yllättävä kokonaisuus. Juhliin on ilmoittautunut jo yli 100 osallistujaa, mutta vapaitakin paikkoja vielä toistaiseksi löytyy.

– On harvinaislaatuisen hieno tilaisuus juhlia Suomen urheilun pyhätössä Olympiastadionilla Suomen judon 65-vuotista taivalta, toteaa puheenjohtaja Esa Niemi.

Suomalaista judoa juhlitaan rennoissa merkeissä kuitenkaan asiaan kuuluvaa arvokkuutta unohtamatta. Seuroille Suomen Judon 65-vuotisjuhlat ovat oiva tilaisuus palkita aktiivisia toimihenkilöitä sekä tatamilla harjoittelevia tulevia mestareita. Paikalla on myös tuore suomalaista judohistoriaa tehnyt Masters voittaja Martti Puumalainen ja päävalmentaja Rok Draksic, joita voi onnitella henkilökohtaisesti onnistumisesta.

– Meilläkin toimitaan täysin vapaaehtoistyöllä, mutta ohjaajat ovat hyvin sitoutuneita ja osaavia. Seuramme haluaa kiittää heitä hyvin tehdystyä työstä ja tarjoaa juhlan kaikille ohjaajillemme. Meitä tuleekin juhlaan reilu 10 osallistujaa. Olimme isolla joukolla jo 60-vuotisjuhlassa ja sen perusteella odotan mukavaa yhdessä oloa saman henkisten vieraiden kanssa sekä hyvää ruokaa, kertoo Juho Savola, Hontai Judon hallituksen sihteeri.

– Minulla on ollut ilo olla mukana Suomen Judon 65-vuotisjuhlien toimikunnassa, tulossa sporttinen juhlatilaisuus, arvioi juhlatoimikunnan jäsen Tapio Mäki.

Lisätietoja Suomen Judoliiton 65-vuotisjuhlista löydät Judoliiton kalenterista, tai suoraan tästä linkistä. Juhlat järjestetään 7.10 lauantaina. Juhlissa on edustettuna laajasti Suomen judoyhteisö seura-aktiiveista urheilijoihin ja tuomareihin.