Kotimaan syksyn judotapahtumat alkavat vauhdikkaasti Lempäälän Ideaparkissa lauantaina 30.9. Yleisten sarjojen SM-kilpailut käytiin keväällä ja kesällä SM-Viikon yhteydessä miteltiin avoimen painoluokan mestaruuksista.

Nyt Lempäälän Ideaparkin Bläk Boks muuntautuu jälleen kamppailumaailman areenaksi ja esittelee judon monipuolisuutta näyttävissä puitteissa: Joukkuekilpailuissa ratkotaan aikuisten ja nuorten mestaruudet, veteraanit ja parajudokat taistelevat yksilömestaruuksista ja uudet katan suomenmestarit nousevat palkintokorokkeelle.

Tapahtuman järjestää Orimattilan Judoseura yhteistyössä Ideapark Lempäälän ja Suomen Judoliiton kanssa. Koko tapahtuma toteutetaan lauantaina 30.9.

– Yhteistyö Ideaparkin kanssa on mahdollistanut näin monipuolisten tapahtumien järjestämisen. Puitteet ovat erinomaiset ja Orimattilan judoseuralla puolestaan on vahvaa kokemusta isojen tapahtumien järjestämisestä. Olen vakuuttunut että tässä tarjotaan myös lajin ulkopuoliselle yleisölle mieleenpainuvia hetkiä, arvioi Judoliiton Järjestöpäällikkö Otto Favén.

– Pääsimme keväällä kokeilemaan huikeaa yksilökisaviikonloppua, nyt syksyllä vielä eri tyyppinen tapahtuma. Bläk Boks on kuin tehty tämän tapaisille tapahtumille. Kaikki järjestelyissä on ollut huikean helppoa ja mahtavaa, toteaa Tero Rönkkö Orimattilan judoseurasta ja siirtää kisajärjestäjän viestikapulan samalla tuleville järjestäjille.

Lipunmyynti aukeaa aamulla 8.00. Tiiviin SM-kisapäivän aloittavat 10.00 veteraanit ja parajudo, 12.00 käynnistyvät katan kilpailut ja 14.00 aikuisten ja nuorten joukkueet ratkovat mestaruuksia.

Lisää tietoa tapahtumasta löydät täältä.