Suomalaiset osallistuivat viikonloppuna isolla joukkueella Crakow Judo Openiin. Puolassa oteltuihin kilpailuihin osallistui kilpailijoita eri maiden seuroista alle 14-vuotiaiden sarjoista alle 21-vuotiaisiin.

Alle 21-vuotiaissa hopealle ylsi Rovaniemen Koyaman Unna Teppo alle 70-kilon painoluokassa ja pronssia otti yli 100-kiloisissa Nokian Judon Reigal Põltsam. Tampereen Judon Ella Luoto taisteli tuplapronssia alle 48-kilon painoluokassa sekä alle 16- että alle 18-vuotiaissa. Helsingin Meido-Kanin Jonathan Tõnisson eteni puolestaan pronssille alle 16-vuotiaissa.

Kilpailujen taso oli hyvä ja monille se tarjosi erinomaista ottelukokemusta ja hyviä otteluita, vaikka mitalien ulkopuolelle olisi jäätykin. Kilpailuihin osallistui yhteensä 688 kilpailijaa 67:stä seurasta. Lisää tietoja kilpailuista löydät kilpailujen virallisilta sivuilta cracowjudoopen.com.