Yhteisharjoitukset Urheassa käynnistyvät tulevana lauantaina 26.8. Alta löydät myös loppuvuoden yhteisharjoitusten päivämäärät.

Tulevana lauantaina harjoituksia järjestetään yksi klo 10:30 – 12:00, mutta pääsääntöisesti judoharjoituksia lauantaisin on kaksi.

Maajoukkuevalmentajat ja vierailevat judovalmentajat vetävät lauantain yhteisharjoituksia Urheassa. Harjoitukset on tarkoitettu kaikille U18 -ryhmän kilpajudokoista alkaen samoin kuin henkilökohtaisille valmentajille ja seuravalmentajille.

Urhean lauantain harjoituksiin kaikkien, joilla ei ole voimassaolevaa kulkulupaa, tulee ilmoittautua lauantain yhteisharjoituksiin lomakkeella aina harjoituksia edeltävään perjantaihin klo 12 mennessä. Lomake löytyy Judoliiton kalenterista, tuleva lauantai on sinne nyt päivitetty, katso suoraan tästä linkistä.

Lomakkeen tiedot ilmoitetaan Urhean vastaanottoon väliaikaisia kulkulupia varten. (Ilmoittautumisjärjestely koskee niitä urheilijoita ja valmentajia, jotka osallistuvat harjoituksiin esimerkiksi eri paikkakunnalta lauantaitreeneihin matkaten.)

Mikäli samaan aikaan on ikäluokan kotimaan kilpailutapahtuma tai edustusryhmien ulkomaan kilpailu tai leiri, niin lauantaisin ei ole pääsääntöisesti ohjattuja harjoituksia. Seuraa tietoa lauantaina harjoituksista Judoliiton tapahtumakalenterista.

Yhteisharjoitukset Urheassa loppuvuoden aikana:

HUOM! Päivämääriä korjattu ja poistettu yhteisharjoituksista 14.10 lauantai, jolloin järjestetään Samurai-Cup Rovaniemellä.

Elokuu: 26.8
Syyskuu: 9.9, 16.9, 23.9
Lokakuu: 7.10,  21.10
Marraskuu: 18.11, 25.11
Joulukuu: 9.12, 16.12

HUOM! Jimmy Pedron tekniikkakoulutus järjestetään 4. – 5.11. Katso lisätiedot Judoliiton kalenterista tai tästä linkistä.