Suomen 13 henkinen joukkue otteli hienosti Tallinnan European Openissa. Turpal Djoukaev voitti -73kg sarjan ja Pihla Salonen kolmas sarjassa -57kg. Mitaliotteluissa oli mukana muitakin suomalaisottelijoita. Luukas Saha -66kg ja Oskari Mäkinen -81kg sijoittivat viidensiksi.

Djoukaev avasi voitolla Itävallan Mathias Czizsekistä kahdella wazarin arvoisella suorituksella. Seuraavassa ottelussa tuli voitto wazarilla Italian Luigi Brudettista. Semarissa Iso-Britannian Ethan Nairne taipui Ipponin arvoisella suorituksella. Finaalivastustaja Moldovan Adrian Veste oli tuttu helmikuun Varsovan turnauksesta. ”Minulla oli suunnitelma ja tiesin kuinka pystyn voittamaan. Tietysti Veste teki siitä erittäin vaikeaa, joten olen tyytyväinen, että onnistuin siinä”, Totesi Turpal EJU:n haastattelussa. Ottelu ratkesi, kun jatkoaikaa oli oteltu kaksi minuuttia Djoukaevin wazarin arvoiseen o uchi gariin.