Judon SM-kilpailut otellaan tulevana viikonloppuna Bläk Boksissa

Olet lämpimästi tervetullut Ideaparkin Bläk Boksiin viettämään kanssamme yhteistä judoviikonloppua 4.3.2023. Alla on vielä tiivistettyä tietoa tulevan viikonlopun tapahtumasta erityisesti urheilijoille ja valmentajille. Orimattilan Judoseura vastaa kilpailun läpiviennistä ja lipunmyynnistä. Ideapark Lempäälä ja Judoliitto muusta oheisohjelmasta kumppanitoimijoiden kanssa. Tervetuloa kokemaan judoelämys paikan päälle!

Saapuminen 

SM-viikonlopun aikana Ideaparkin parkkialueilla on aikarajaton pysäköinti. Talvilomien vuoksi väkeä on paljon. Bläk Boksiin pääset suorinta reittiä C-alueen parkkipaikalta kulkemalla tapahtuma-aukion vasenta reunaa kohti ravintola -ja kahvila-aluetta. Seuraa Bläk Boksin ja SM-tapahtuman opasteita. Kilpailutoimisto palvelee pe klo 16.00 alkaen Bläk Boksin sisäänkäynniltä katsottuna sen oikealla puolella. Urheilijat ja valmentajat ilmoittautuvat siellä. Ilmoittautumisen jälkeen punnitus Bläk Boksin pukuhuoneissa.

Osallistumisen varmistaminen ja punnitus pe ja la

Aikuiset 3.3.2023 klo. 17:00-19:00
Nuoret 4.3.2023 klo. 16:00-18:00 tai puhelin p. 041-7923225
Nuoret, jotka ottelevat molempina päivinä varmistus ja punnitus 3.3.2023
Aikuiset punnitus:
Epävirallinen 3.3.2023 klo. 17:00-18:00
Virallinen 3.3.2023 klo. 18:00-19:00
Nuoret punnitus:
Epävirallinen 4.3.2023 klo. 16:00-17:00
Virallinen 4.3.2023 klo. 17:00-18:00
Virallinen 5.3.2023 klo. 08:00-8:30

Lipunmyynti

Lipunmyynti alkaa la klo 9.00, jolloin Bläk Boksin ovet avautuvat. Päiväliput myydään ovelta hintaan 15 e (alle 12-vuotiaat maksutta). Kummallakin päivällä on oma värikoodinsa. Kukaan ei pääse sisälle ilman lippua tai ranneketta, joten huolehdi, että oma toimitsijalippusi/kaulanauha pysyy tallessa.

Katsomopaikat ja VIP -vieraat

Ovelta ostetut liput oikeuttavat A- tai B-katsomopaikkaan saapumisjärjestyksessä. A-katsomoon on merkattu paikkoja VIP-lipun (59 e) ostaneille henkilöille ja organisaatioille. Ne on jätettävä muun yleisön vapaaksi. Tunnistat paikat VIP-varaus-merkinnästä. VIP-klubille on pääsy vain kutsuvierailla ja sinne lipun ostaneilla.

Aikuisten SM-kilpailujen ohjelma 10-17 (arvio)

10:00                 Tapahtuman avaus ja tuomariesittelyt

10:10                 Alkuottelut alkavat kolmella tatamilla

13:00                 Alkuottelut päättyvät

15:00                 Avajaiset. Mitaliottelut alkavat.

17:00                 Palkintojen jako, jolloin myös VIP Klubi sulkeutuu päivän vierailta.

Ensin 1-2 pronssiottelua, jonka jälkeen finaalit sarja kerrallaan. Mitaliotteluiden urheilijat käyvät kääntymässä VIP Klubilla juuri ennen ratkaisuotteluitaan. Huom! Finaaliotteluihin edenneet täyttävät välittömästi alkuotteluiden jälkeen oheisen kyselylomakkeen kilpailutoimistossa sisältäen oman lempibiisin.

Nuorten SM-kilpailujen ohjelma 9-14 (arvio)

10:00                Tapahtuman avaus ja tuomariesittelyt

10:10                  U21 Alkuottelut alkavat kolmella tatamilla. Palkintojen jako ja huomionsoitukset.

U18 Alkuottelut ja palkintojen jako.

n. 14:00            Kilpailupäivä päättyy

Ruokailu
Kauppakeskuksen ravintolat palvelevat asiakkaita. Bläk Boksissa yleisölle on auki A-katsomon yläpuolella Bar Tapas, josta voi ostaa pikkupurtavia ja erilaisia juomia. Katso liikkeiden tarjonta:

Ideaparkin muut tapahtumat 

Ideaparkissa on paljon toimintaa talvilomaviikonloppuna ja mm. ottelutauolla klo 14.00 alkaen keskusaukiolla esiintyy HesaÄijä. Katso lisätietoa kalenterista täältä: https://lempaala.ideapark.fi/tapahtumat/

Ideaparkin Viihdekeskuksessa, kuntosalilla ja Piipoossa on tarjolla elämyksiä etenkin lapsille ja lastenmielisille. Alennusta saa jopa 50% erilaisista elämyksistä, kun näytät SM-kutsun ostaessasi palvelua. Lue lisää täältä: Ideaparkin erikoistarjouksia SM-vieraille 4.-5.3.2023

Katso aiempi uutinen täältä: https://judo.fi/2023/02/judon-sm-kilpailut-on-koko-judoperheen-tapahtuma/

Muuta infoa:

– Valmentajien ilmoittautuminen on päättynyt 28.2. Jos tarvetta yksittäisen urheilijan tueksi on, niin sisäänpääsylipun ostamalla voi tulla penkille.

– Bussilakosta huolimatta Tampereen ja Ideaparkin välillä kulkee autoja. Lähimmäksi pääsee linjalla 50. Kilpailujärjestäjä ei vastaa kuljetuksista. Tarkista bussine aikataulut ja kulkureitit: https://www.nysse.fi/aikataulut-ja-reitit.html

Live -stream löytyy osoitteesta: https://www.youtube.com/@judosuomi/streams

Live-stream näkyy kaikilta kolmelta matolta, mutta vain päälähetystä selostetaan. Finaaliotteluissa lauantaina soitetaan salimusiikkia, minkä vuoksi lähetysäänet eivät kuulu Youtubessa. Parasta elämys on tulla kokemaan paikan päälle!

Tervetuloa Ideapark Lempäälään!