HANKI SEURASI AVAINHENKILÖILLE, ASIAKKAILLESI TAI ITSELLESI VIP-LIPUT JUDON SM-KILPAILUIHIN 4.3.2023

Ideapark Lempäälä ja Judoliitto organisoivat yhdessä Bläk Boksin VIP Klubille kutsuvierastilaisuuden, johon on rajoitettu määrä myynnissä VIP -lippuja hintaa 59 e (+ toimituskulut). Tarjoamme mieleenpainuvan elämyksen, johon voi yhdistää rauhallisen ruokailun sekä katsomoelämyksen SM-katsomossa. Perusliput 15 e/päivä ovat myynnissä vain Bläk Boksin ovelta kilpailupäivinä (alle 12-vuotiaat maksutta).

Lippu VIP Klubille ja katsomoon 4.3.2023

Lippumyynti on avautunut Tikettiin 1.2.2023. Ole nopea ja hanki oma lippusi, sillä paikkoja on rajallinen määrä ja ne myydään ostojärjestyksessä täällä: https://www.tiketti.fi/judon-sm-kilpailut-blak-boks-lempaala-lippuja/88233.

VIP-liput ostetaan A-katsomosta, sen parhailta paikoilta riveille 3-4. Mikäli haluat kutsua mukaan seurueen vierekkäisille paikoille, niin kannatta ostaa kaikki liput kerralla. VIP-lippu sisältää seuraavat palvelut:

  • Numeroitu istumapaikka A-katsomossa
  • Aamu- ja iltapäiväkahvi VIP Klubilla
  • Buffét -ruokailu klo 12-15 juhlapöydästä, sisältäen kaksi juomaa
  • Varatun pöytäpaikan VIP Klubilla koko päiväksi
  • Oheisohjelmaa, joka on suunnattu SM-kutsuvieraille ja VIP-lipun ostaneille

VIP-Klubille pääsy vain kutsuvierailla ja VIP-lipun ostaneilla sekä medialla. VIP Klubi soveltuu hyvin päivän aikana tapaamisiin ja keskusteluihin muiden vieraiden kanssa, sekä tarjoaa judoseuroille mahdollisuuden huomioida avaintoimijoitaan. Tilasta näkee ottelualueille ja päälähetystä voi seurata screeniltä tai siirtyä A-katsomoon päivän aikana.

Urheiluelämyksiä ja rentoa yhdessäoloa

VIP Klubi on tunnelmallinen, jossa tarjoillaan maukas buffet-ateria ruokajuomineen klo 12 alkaen. Tila on kutsuvieraiden ja median käytettävissä koko päivän. Otteluita voi seurata miellyttävässä tunnelmassa joko screeniltä tai siirtyä milloin tahansa katsomon puolelle, josta VIP-vieraille on varattu parhaat istumapaikat.

Ohjelma

Alkusarjat otellaan la klo 10 alkaen ja finaaliottelut alkavat noin klo 15.00. VIP-Klubin ovet avautuvat klo 10, jolloin tarjolla on maksutta kahvia ja teetä sekä omakustanteisesti muita juomia ja naposteltavaa. Vain VIP-vieraille tarjoillaan Buffét klo 12-15 (ks. sivu 2). Kilpailutatameilla on ottelutauko noin klo 14-15 ennen finaaleja, joita ennen judokat esittäytyvät vieraille ja kuullaan myös Judoliiton valmennuksen näkemyksiä alkaneesta olympiakarsinnasta ja päivän otteluista.

Tervetuloa!

 

Buffét Menu

Caesar -salaatti (kastike erikseen)

Linssi-papusalaatti (VEG)

Paahtopaistia madeirakastikkeella tai

Porkkana/kvinoa -pyörykät (G, VEG)

Paahdetut lohkoperunat

Grillatut tuorejuurekset

Lähileipomon leipävalikoima levitteineen (margariini sekä tuorejuusto)

Suklaavaahto (VEG), kahvi tai tee

 Valitsemasi ruokajuomat eli 2 annosta puna-, tai valkoviiniä, olutta tai virvoitusjuoma sekä vesi

 Huom! VIP Klubin Pand-baari palvelee kutsuvieraita koko päivän klo 10-16

Mahdolliset tiedustelut VIP-lipuista SM-kilpailujen projektipäällikkö: taina.saha@gmail.com