Vuoden ensimmäinen turnaus käytiin Lissabonissa Portugalissa. Grand Prix turnauksista haetaan olympiakarsintapisteitä, joten yksikin otteluvoitto on arvokas.

Ensimmäiseen matsiin Valtteri Olin sai vastaansa Irlannin Joshua Greenin. Ottelu sujui Olinin käsikirjoituksen mukaisesti ja Greeniä varoitettiin passiivisuudesta ottelun alkupuoliskolla kahdesti passiivisuudesta. Puolitoista minuuttia ennen otteluajan päättymistä Olin teki matalan käsivarsiheiton, josta waza-ari. Ottelun loppuajan Olin piti aloitteet itsellään ja puolusti johtoaan järkevästi.

Toiseen otteluun vastaan tuli Azerbaidzanin Nurlan Osmanov. Ottelu alkoi tasaväkisesti ja Olin sai painostettua varoituksen vastustajalleen. Sen jälkeen Osmanov alkoi painostamaan vahvalla ja sai ajettua varoituksen puolestaan Olinille. Ottelu jatkui tasaisena jatkoajalle. Kun jatkoaikaa oli oteltu 3.41 minuuttia, ottelu ratkesi Osmanovin vastaheittoon.

Pihla Salosen ja Roope Korhosen ottelut päättyivät avausottelun tappioon.