Judoliiton uudet kunnia- ja ansiomerkit seuroille

Suomen judoliiton uudet kunnia- ja ansiomerkit on nyt haettavissa seurojen jäsenille ja muille yhteistyökumppaneille.

Vuoden 2022 syysliittokokous hyväksyi hallituksen esityksen ansiomerkkisääntöjen uudistamisesta ja sen ansiosta liitto sai uudet kunnia- ja ansiomerkit. Merkkejä voivat hakea kaikki judoliiton jäsenseurat omille jäsenilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen joiden kunnia- ja ansiomerkkien hakukriteerit täyttyvät.

ANSIOMERKIT

Liiton ansiomerkkejä ovat pronssinen, hopeinen ja kultainen ansiomerkki, mitä voi hakea kun ansiomerkkikriteerit täyttyvät. Merkit sisältävät ansiomitalin ja virallisen ansiomerkin mitä käytetään juhlapuvun rinnuksessa.

Ansiomerkit ovat Suomen judoliiton virallisia II-luokan ansiomerkkejä.

KUNNIAMERKIT

Liiton kunniamerkkejä ovat pronssinen, hopeinen ja kultainen kunniamerkki, mitä voi hakea kun kunniamerkkikriteerit täyttyvät. Merkit sisältävät kunniakirjan ja virallisen kunniamerkin mitä käytetään juhlapuvun rinnuksessa.

Kunniamerkit ovat Suomen judoliiton virallisia I-luokan ansiomerkkejä.

Kunnia- ja ansiomerkki säännöt 2022

Kunnia- ja ansiomerkkihakemus

Ritarikunnan ohje kunniamerkkien käyttöön

Ansio- ja kunniamerkki sivusto