Vuoden vaihteessa on tarjolla laadukas viikko judoa Pajulahdessa 2.-6.1.2023.

Kansainvälinen valmennusleiri

Kaikkien ikäluokkien yhteinen joululeiri järjestetään tällä kertaa vuoden vaihtumisen jälkeen uuden vuoden edustusvalmennusleirinä 2.-5.1.2023. Mukaan on kutsuttu joukkueet muista Pohjoismaista ja Eestistä. Leiriohjelmassa on paljon otteluharjoituksia.

Valmennusleirin lisätiedot ja ilmoittautumiset tätä kautta.

Huom. Kaikkien Judoliiton edustusvalmennustoiminnassa mukana olevien tulee täyttää Hakemus edustusvalmennukseen ryhmiin nimeämistä ja tietojen päivitystä varten (5.12. mennessä). Ikäluokkien edustusryhmien nimilistat päivitetään vuoden vaihteessa.

Judovalmennuksen seminaari

Suomen Judoliitto ja Judovalmentajakerho järjestävät yhteistyössä Judovalmennuksen seminaarin 4.-5.1.2023.

Seminaarin päävieraaksi on kutsuttu João Neto Portugalista. Hän on toiminut Portugalin miesten maajoukkueen päävalmentajana sekä on nykyään Tokion olympiavitosen Catarina Costan henkilökohtainen valmentaja. Urheilu-urallaan hän oli parhaimmillaan Euroopan mestari (2008) ja MM 3. (2003). Neto tulee luennoimaan sekä pitämään käytännön harjoituksia judovalmentamisesta. Lisäksi seminaariin on kutsuttu Reijo Jylhä (ent. Suomen hiihtomaajoukkueen päävalmentaja), joka tulee keskustelemaan yksilöryhmän valmentamisesta.

Seminaari on avoin kaikille aiheista kiinnostuneille. Seminaarin lisätiedot ja ilmoittautumiset tätä kautta.

11-15 -vuotiaiden Winter Camp

Vanhempien valmennusleirin jatkona järjestetään 11-15-vuotiaille lapsille ja nuorille (vähintään 4. kyu) Winter Camp 4.-6.1.2023. Leiriohjelmassa on paljon lajiharjoittelua sekä muuta yhteistoimintaa.

Lasten leirin lisätiedot ja ilmoittautumiset tätä kautta.

Nyt kannattaa seuroista lähteä joukolla liikkeelle ja osallistua tammikuun judoviikolle. Tapahtumiin ilmoittautumiset linkkien kautta 26.12.2022 mennessä.


Ikäluokkien vuosisuunnitelmat 2023

Ikäluokkien edustusvalmennuksen alustavat tapahtumasuunnitelmat on nyt julkaistu. Kunkin ikäryhmän vuosilakanan löytyvät Valmennuksen sivuilta

Valmennustukien haku

Edustusryhmiin nimettävillä urheilijoilla on mahdollisuus hakea Judoliitolta valmennustukea kansainväliseen tapahtumiin vuodelle 2023. Solidaarisuustukea voidaan myöntää alle 21-vuotiaiden ja sitä vanhempien edustusjoukkueisiin nimettäville edustusurheilijoille (2005-syntyneet ja vanhemmat), jotka eivät yltäneet kansainväliseen menestykseen perustuvassa rankingpisteytyksessä liiton valmennustuille.

Haun yhteydessä on esitettävä perusteluineen vuoden 2023 valmennussuunnitelma sekä sen rahoituspohja. Haku 5.12.2022 mennessä tätä kautta.