Mennyt kesä on tarjonnut hienon valikoiman eri judoleirejä osin kansainvälisillä vierailla höystettynä. Ahkerimmilla leirikävijöillä on ollut mahdollisuus laadukkaaseen tekniikkaopetuksen sekä lisäksi kerryttää reilusti yli 100 randorilla omaa osaamista. Tästä kiittäminen on järjestäviä seuroja, jotka tarjosivat hyvät harjoitteluolosuhteet!

Tehostamispäivät

Tällä viikolla useat judokat ovat palanneet takaisin kouluun tai töiden pariin. Arkeen paluun myötä myös edustusvalmennuksen yhteiset harjoittelun tehostamispäivät palaavat ohjelmaan. Harjoitukset ovat tarkoitettu kaikille U18-ikäisille ja sitä vanhemmille (2007 ja aiemmin syntyneet) kilpajudosta kiinnostuneille.

Päivän aikana on kaksi ottelusparriin/randoriin painottuvaa lajiharjoitusta Judoliiton valmennustiimin ohjaamana. Yleensä klo 10-12 ja klo 14.30-16. Harjoituspaikkana toimii pääasiassa olympiavalmennuskeskus Helsingin Urhea-halli (Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki).

Urhean lauantain yhteisharjoituksiin vaaditaan kulkulupa. Kaikkien, joilla ei ole voimassaolevaa kulkulupaa tai aiemmin täytettynä ”Hakemus edustusvalmennukseen 2022” (sivun alalaita), tulee ilmoittautua lauantain yhteisharjoituksiin lomakkeella aina harjoituksia edeltävään perjantaihin klo 12 mennessä. Lomakkeen tiedot ilmoitetaan Urhean vastaanottoon väliaikaisia kulkulupia varten.

Huom. myös seuravalmentajat ovat tervetulleita harjoituksiin mielellään tatamille judogi päällä, mikäli heillä on kaksi rokotusta otettuna. Valmentajilta ei vaadita ennakkoilmoittautumista, mikäli valmentaja on nimetty edustusvalmennustoiminnassa mukana olevan urheilijan valmentajaksi. Näin valmentajan nimitiedot on lähetetty jo aiemmin Urhean lauantain yhteisharjoitusten nimilistalle.

Alustava aikataulu:

 • 20.8. Urhea
 • 28.8. Huom. sunnuntaina Samurai Cup 3 jälkeen Vantaan Rajatorpan väestön suoja
 • 10.9. Urhea
 • 17.9. Lahti, Lahden Kamppailuareena
 • 24.9. Etelä-Suomen alueleiri, Järvenpää
 • 22.10. Urhea
 • 29.10. Urhea
 • 26.11. Urhea
 • 10.12. Urhea
 • 17.12. Urhea

U13/15-leiritoiminta

Myös U13/15-ikäisille järjestetään alueellisia harjoituspäiviä. Alla muutama maininta. Lisätiedot Judoliiton kalenterista https://judo.fi/kalenteri-2/.

 • 28.8. Samurai Cup 3:n yhteydessä leiripäivä (vain U15-ikäluokka), Vantaa
 • 17.9. Lahti, Lahden Kamppailuareena
 • 24.9. Etelä-Suomen alueleiri, Järvenpää
 • 29.10. Itäjudon leiripäivä, paikka avoin
 • 18.-20.11. Itäjudon alueleiri, Kerimäki
 • 9.-11.12. Lahti -shiai ja leiri
 • joulun välipäivät Winter Camp, Pajulahti

Lisäksi pääkaupunkiseudulla järjestetään Etelä-Suomen judon alueharjoitukset maanantaisin ja torstaisin U15-/U18-ikäluokalle. Lisätiedot https://judo.fi/urhea/ ja sivun alareunasta avaa ”Iltaharjoitukset”.

Valmennuksen Teams

Seuraava valmennuksen Teams Valmennuksen Teams tapaaminen järjestetään 25.8. klo 20:00 alkaen. Lisätiedot täydentyy kalenteriin. Verkkotapaamisessa käydään läpi ajankohtaiset asiat syksyn tapahtumista liittovalmentajien johdolla.

Teams on tarkoitettu niin seurojen valmentajille kuin urheilijoiden taustajoukoille.