Suomen Judoliiton järjestöpäälliköksi on valittu Juha Vuorela. Vuorela aloittaa työnsä 1.8.2022.

Järjestöpäällikön tehtävään hakijoita oli 13, joista työryhmä haastatteli neljää. Haastatteluiden jälkeen työryhmä esitti Juha Vuorelaa Suomen Judoliiton järjestöpäälliköksi ja liiton hallitus hyväksyi esityksen yksimielisesti 20.6.2022 pidetyssä kokouksessa.

JUHA VUORELA                                   

LTKK Kauppatieteiden maisteri, johtaminen ja organisaatiot

Talousjohtaja / Hallintojohtaja

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Järjestöammattilainen

Seuratoimihenkilö ja judotuomari

”Olen aloitteellinen, ripeä ja yhteistyökykyinen. Työskennellessäni erilaisten organisaatioiden parissa minulle on ollut hyötyä sosiaalisista taidoistani ja yhteistyökykyisyydestäni. Toimintatapani on tehokkaaseen aikaansaamiseen pyrkivä. Käytökseltäni olen asiallisen korrekti ja vuorovaikutustilanteissa rauhallisen jämäkkä.” – Juha Vuorela