Suomen Judoliitto hakee järjestöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Oletko kiinnostunut monipuolisesta työskentelystä lajiliiton avainpaikalla? Tuntuvatko taloushallinnon asiat tutuilta? Sykkiikö sydämesi seurapalvelujen kehittämiselle? Viehättääkö viestintä? Rentouttavatko rutiinit? 

Suomen Judoliitto on uudistanut toimintaansa ja hakee tiimiinsä vetäjäksi järjestöpäällikköä, joka on kunnostautunut/kiinnostunut mm. esihenkilötyöskentelystä, seurojen kehittämisestä, talousasioista, markkinoinnista ja viestinnästä. Tässä uudessa tehtävässä toimit Judoliiton henkilöstön esihenkilönä, vastaat taloushallinnosta, olet vaikuttamassa seurapalvelujen kehittämiseen, pääset toteuttamaan markkinoinnin ja viestinnän osaamistasi laajasti ja olet aktiivisessa yhteistyössä urheilumaailman toimijoiden – erityisesti kamppailulajiliittojen – kanssa. 

Toimenkuvaan kuuluu mm:

  • Taloushallinnon koordinointi, laskujen tarkastus ja laskutus
  • Seurapalveluiden kehittäminen ja seurojen tukipalvelut
  • Henkilöstön esihenkilötehtävät
  • Markkinoinnin ja viestinnän koordinointi ja toteutus yhdessä Markkinointi- ja viestintävaliokunnan kanssa
  • Varainhankintaan ja avustuksiin liittyvien hakemusten teko ja raportointi
  • Päivittäiset juoksevat toimistoasiat
  • Yhteistyö muiden lajiliittojen kanssa
  • Yhteiskuntasuhteet

Tehtävä on uusi, ja valitulla henkilöllä onkin mahdollisuus päästä muokkaamaan toimenkuvaa. Toimenkuvan menestyksekäs hoitaminen vaatii kuitenkin vahvaa osaamista, pitkää kokemusta ja tehtävään sopivaa koulutusta erityisesti taloushallinnosta, viestinnästä ja esihenkilötyöskentelystä. 

Tehtävään saa hyvän perehdytyksen, mutta sen menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta seuratoiminnan kehittämiseen sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Toimit osana tiimiä, johon kuuluu tällä hetkellä Koulutus- ja seurakehityspäällikkö, Valmennuspäällikkö, Päävalmentaja ja Nuorten Olympiavalmentaja. 

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä. Loistavien työkavereiden lisäksi tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana kehittämässä suomalaisen olympiakamppailulajin ydintä ja seuratyötä sekä olla liikuttamassa tuhansia suomalaisia.

Lisätietoja antaa hallintovaliokunnan puheenjohtaja Tero Rönkkö p. 044 551 5544. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme lähettämään sähköpostilla sunnuntaihin 5.6.2022 mennessä osoitteeseen: tero.ronkko@judo.fi

Suomen Judoliitto on vuonna 1958 perustettu suomalaisten jäsenseurojen yhteistyö-, palveluja edunvalvontajärjestö. Liitto tukee jäsenseurojen sekä niissä toimivien ihmisten monipuolista toimintaa judon parissa sekä edustaa suomalaisia jäsenseuroja kansallisessa ja kansainvälisessä toiminnassa. Liiton tarkoituksena on kehittää judoa sekä edistää suomalaista judon kilpa- ja huippu-urheilua. Liiton toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot, urheilun reilun pelin periaatteet sekä sukupuolten välinen tasa-arvo. Judoliiton vuosibudjetti on noin 1M euroa ja jäsenseuroja on noin 120. Judo on ollut olympialaji vuodesta 1964 lähtien.