Turkin Grand Slam kokoaa yhteen suuren joukon kilpailijoita Turkin Antalyan Grand Slam -turnaukseen. Suomesta kilpailemassa on viikonloppuna Turpal Djoukaev – 73 kg, (Hämeenlinnan Judoseura), Valtteri Olin -73 kg (Bodonos) ja Oskari Mäkinen – 81 kg (Nummelan Judo).

Tapahtumaan on ilmoittautunut 525 kilpailijaa peräti 63 eri maasta. Mukana on niin edellisen olympiadin arvokisamenestyjiä kuin uuden polven nuoria lupauksiakin. Kilpailut järjestetään edelleen tiukalla pandemia-ohjeistuksella ja kilpailijoilta vaaditaan pcr-testejä ennen tapahtumaa ja karanteeneja noudetaan vielä paikan päälläkin.

Arvonnan on tehty jo torstaina, koska tapahtuma on kolmipäiväinen ja alkaa kevyemmistä painoluokista.

Voit katsoa kilpailukutsun täältä. Otteluita voit seurata livenä Kansainvälisen Judoliiton (IJF) sivuilta täältä.

Suomalaismiehet kilpailevat lauantaina Suomen Judoliiton päävalmentaja Rok Draksicin valmennuksessa.

Ottelijat ja vastustajat

Alle 73 kg:n miesten sarjassa Valtteri Olin on arvottu suoraan toiselle kierrokselle A-poolissa, jossa hän ja saa vastaansa ensimmäiseen otteluunsa joko Espanjan Jose Antonio Aranda Olallan (WRL 201) tai Slovenian Martin Hojakin (WRL 38). Turpal Djoukaev kohtaa ensimmäisen kierroksen ottelussaan C-poolissa Iso-Britannian Daniel Powellin (WRL 122).

Voit katsoa alle 73 kg:n ottelukaavion täältä.

Alle 81 kg:n painoluokassa otteleva Oskari Mäkinen kamppailee ensimmäisen kierroksen ottelunsa Alfonso Solana Urquizaa vastaan (WRL 32.)

Voit katsoa Oskarin ottelukaavion täältä.