Judoliiton TEAM FINLAND asusteita voi nyt tilata kaikille judon parissa toimiville. Toimi siis nopeasti ja tilaa itsellesi laadukkaat asukokonaisuudet, jotka kestävät aikaa ja joilla voit edustaa kotimaatasi kansainvälisissä tapahtumissa, sekä tuoda lajiamme näkyviin muissakin tapahtumissa.

Team Finland asusteet on tarkoitettu kaikille urheilijoille, valmentajille, huoltajille ja muille lajimme parissa toimiville judokoille. Uusia tilauksia on tarkoitus tehdä vielä muutaman kerran kevään aikana ja varusteita on nyt mahdollista hankkia kaikille halukkaille. Jatkossa tilauslomakkeen löydät koulutusmateriaaleista!

Suomen judoedustusasu (Team Finland), johon kuuluu:
  • T-paita
  • Huppari
  • College -housut
  • Takki softshell
  • Pikee-paita (uutuus)
  • Shortsit (uutuus)

Lomakkeella tehty tilaus on sitova ja laskutetaan, kun tuotteet ovat toimituksessa. HUOM! Muista vaihtaa kohta ”naisten malli – EI” jos tilaat miesten mallin

Tilaukseen lisätään toimistopalvelumaksu 9 € ja mahdolliset postituskulut. Klikkaa asutilaukseen tästä linkistä – Tilauslomake