Kun vuosi alkaa olemaan jo lopuillaan, haluan kiittää ja onnitella judoperhettämme. Vaikka kulunut vuosi on ollut jälleen vaikea, olemme kuitenkin saaneet järjestettyä erilaista judotoimintaa ympäri Suomen.

Kiitos innostamisesta ja omistautumisesta kaikille seurojen vastuuhenkilöille, harrastajille, urheilijoille, erilaisten judotapahtumien järjestäjille, komissioiden ja valiokuntien jäsenille, valmentajille, tuomareille sekä liiton hallitukselle ja työntekijöille.

Onnittelut myös kaikille mitalisteille ja erilaisten huomionosoitusten saaneille. Rajoituksista huolimatta,
olemme nähneet mahtavia esityksiä, suuria tunteita, merkittäviä tapahtumia ja paljon judon eteen tehtyä
työtä.

Toivotan teille Hyvää Joulun odotusta ja Uutta Vuotta 2022, johon toivon kaikille paljon uutta intoa, uusia
saavutuksia ja menestystä eri tasoilla.

Esa Niemi
Puheenjohtaja