Judoliiton toimistopalveluissa on siirtymävaihe vuodenvaihteen yli, johon asti Judoliiton taloushallintoasiat on päätetty hankkia ostopalveluna. Tätä varten Judoliitto pyysi useampia tarjouksia eri toimijoilta. Alkuvuodesta hallitus käsittelee toimistohenkilön rekrytointiin ja hallinon uudistuksen jatkotoimenpiteisiin liittyvät asiat.

Liikunta- ja yhdistystoiminnan ammattilaiselta sujuvat judo ja taloushallinto

Judoliiton juoksevia taloushallinnon tehtäviä on valittu hoitamaan K.Karvonen Oy, jonka hallituksen puheenjohtaja on judoka ja judotuomarinakin tunnettu Risto Karvonen. Yritys tarjoaa liikunta- ja urheilutoimijoille apua kirjanpidon, taloushallinnon sekä urheiluseurojen toiminnanhallinnan alueilla. Se mahdollistaa urheiluseuroille ja pienyrityksille keskittymisen itse asiaan eli siihen, mitä varten ne on perustettu. K.Karvosella on taloushallinnon vahva osaaminen sekä myös Suomisport -käyttäjäkokemukset. Risto Karvonen on jo aloittanut perehtymisensä Judoliiton laskutusasioihin. Liiton puheenjohtaja Esa Niemi toteaakin:

”Risto Karvonen on luotettava mies ja pitkän linjan judoka, joka tuntee judokentän tarpeet. Hänellä on käytössä sama taloushallintojärjestelmä kuin Judoliitolla ja Suomisport -osaaminen täydentää palvelukokonaisuutta. Karvosella on kokonaiskuva yhdistystoiminnan taloushallinnosta. On ilo päästä tekemään K.Karvonen Oy:n kanssa yhteistyötä ja muutostilannetta helpottaa, että Risto pääsee aloittamaan työt välittömästi.”

 

Muut tehtävät ja yhteystiedot

Muita Judoliiton juoksevia asioita hoitavat loppuvuoden ajan valiokunnat, komissiot, hallituksen jäsenet sekä oman vastuualueensa mukaisesti henkilöstö, kuten tähänkin saakka.

Judoseuroja pyydetään olemaan marraskuun aikana toimistoon yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitsetoimisto@judoliitto.fi. Puheluihin vastataan tänä aikana enemmän satunnaisesti kuin säännöllisesti.

Henkilöstön yhteystiedot löydät täältä.

Valiokuntien puheenjohtajien yhteystiedot löydät täältä.

Komission yhteystiedot täältä.

Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät täältä.