Vasta perustettu komissio työskentelee syrjimättömyyden puolesta sekä edistääkseen tasa-arvoa ja turvallisuutta lajin parissa toimivien keskuudessa.
Anu Störillä on runsaasti kokemusta, jota hakijoilta edellytettiin. Hän on työskennellyt esihenkilötehtävissä liikuntapainotteisessa esikoulussa sekä varhaiskasvatuksessa monikulttuurisissa ja erityistä tukea tarvitsevien lasten ryhmissä lähes 30 vuotta.
Lisäksi Störillä on pitkä kokemus toimimisesta lajin parissa. Hän on paitsi työskennellyt muksujudo-ohjaajana, myös ohjannut naisten ja tyttöjen omaa monikulttuurista judoryhmää. Erityistä tukea tarvitsevien judoryhmän ohjaamisesta ja Special Olympics -lajivalmentajana toimimisesta on Störillä on myös vankka kokemus.
Työelämän että harrastusten ja luottamustehtävien parista kertynyt monipuolinen kokemusta ja näkemystä erilaisten ihmisten parissa työskentelystä tarjoaa vankan pohjan komissiossa toimimiseen ja näkökulmaa kehittämään judoyhteisöä vastuullisuuden, moninaisuuden, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon näkökulmasta.
Anu Stör toimii tällä hetkellä myös Judoliiton hallituksessa ja Tasa-arvo- sekä eettisen valiokunnan puheenjohtajana, joten uusi askel työskentelyyn kansainvälisellä tasolla Suomen Judolle tärkeiden aiheiden parissa edistää yhteisiä tavoitteita.