Suomen Judon 65-vuotisjuhlat lähestyvät. Juhlapäivän on jo kruunannut Martti Puumalaisen historiallinen suoritus Unkarin Masters -kilpailujen tatamilla.

– Martin huikea suoritus on tottakai tässä jo nyt mukana suurena osana Suomen judon historiaa. Martti ja Rok ovat mukana juhlissa ja tilaisuudessa pääset onnittelemaan, kertoo Järjestöpäällikkö Otto Favén.

– Edellisissä 60-vuotisjuhlissa todella hienoa oli eri sukupolvien kohtaaminen ja juhlasta jäi hyvät muistot, muistelee Puumalainen.

Tämän kaltaiset juhlat mielletään usein virallisiksi pönötystapahtumiksi. Se ei ole tavoitteena. Suomalaista judoa juhlitaan rennoissa merkeissä kuitenkaan asiaan kuuluvaa arvokkuutta unohtamatta.

– Toivomme paikalle myös urheilijoita. Seuroille tämä on oiva tilaisuus palkita aktiivisia toimihenkilöitä sekä tatamilla harjoittelevia tulevia mestareita. Järjestämme myös mahdollisuuden ottaa kuvan seurueittain Martti Puumalaisen ja Masters-mitalin kanssa, jatkaa Favén.

Tilaisuudessa nautitaan hyvästä ruuasta ja erinomaisesta seurasta, tavataan vanhoja ja uusiakin tuttuja ja käydään erinomaisia keskusteluja rennosssa ilmapiirissä. Tilaisuuden aikana palkitaan ansioituneita ja pidetään puheita, kuten asiaan kuuluu, ja seurataan juhlaohjelmaa.

– Kyllähän näissä juhlissa on aina se virallisempikin osuus mutta kuten tiedämme, päivän edetessä tunnelma rentoutuu, ja näistähän usein jää hyviä muistoja ja kokemuksia, päättää Favén.

Lisätietoja Suomen Judoliiton 65-vuotisjuhlista löydät Judoliiton kalenterista. Juhlat järjestetään 7.10 lauantaina.  Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 3.9 joten varmista paikkasi nyt. Katso lisätietoja täältä.