Suomalaisille pistesijoja  Venäjän Eurooppa Cupista

Suomen judojoukkue otteli 7.-8.8.2021 Eurooppa Cupissa Venäjän Orenburgissa

Kilpailuun osallistui 223 kilpailijaa 15 eri maasta.

 

Pihla Matikainen otteli sarjassa -57 kg voittaen ensimmäisessä ottelussa Venäjän Darin Chekalinan ja päästen suoraan poolifinaaliin. Poolifinaalissa tuli tappio Venäjän Vita Maidanikille. Keräilyssä Matikainen kärsi tappion Venäjän Mariya Ilyushkinan ja Matikaisen lopullinen sijoitus oli 7.s.

Alexsandra Barton otteli sarjassa -63 kg kärsi tappion Anastaasiia Goncharovalle ja Barton keräilyyn. Keräilyssä hän voitti Slovenian Zarja Tavcarin. Toisessa keräilyottelussa tuli tappio Venäjän Stefaniya Vlasovalle. Bartonin sijoitus 7.s.

Elias Körkkö otteli sarjassa -66 kg, josta ensimmäisessä ottelussa tappio Venäjän Rufat Aleskeroville ja koska venäläinen ei voittanut pooliaan, niin Körkön päivä oli tässä.

Valtteri Olin otteli sarjassa -73 kg ja myös hän koki Körkön kohtalon kärsien tappion Hollannin Ivo Verhorsterille, eikä jatko-otteluita löytynyt. Toinen samassa sarjassa otellut Roope Korhonen hoiteli ensin hienosti ensin Moldovan Vadim Bunescun, mutta kärsi seuraavassa ottelussa tappion Venäjän Karen Galstianille, joka voitti poolin. Keräilyssä Korhoselle ensin voitto Italian Luigi Brudetista ja sitten tappio Kazakstanin Bakhitzhan Abdurakhmanoville ja Korhosen sijoitus 9.s.

Markus Lambacka otteli sarjassa -100 kg Kazakstanin Sunggat Zakariyayevia vastaan kärsien tappion, mutta Zakariyayev voitti poolinsa ja Lambacka keräilyyn. Keräilyssä tappio Venäjän Said Gadzhieville ja lopullinen sijoitus 9.s.

Valmentajana Rok Draksic

Kilpailu tulokset täältä