Suomalaisen judo strategiakausi päättyy vuoden 2024 loppuun ja uutta strategiaa vuosille 2025-2028 tehdään parhaillaan. Judoliiton hallitus haluaa saada judoyhteisössä erilaisissa tehtävissä toimivilta näkemyksiä strategiatyön tueksi. Strategia tulee ohjaamaan Judoliiton ja seurojen toimintaa tulevien vuosien aikana. Yhtenä keinona näkemysten saamiseksi on kysely, johon mahdollisimman monen toivotaan vastaavan. Kyselyn tuloksia esitellään ja käsitellään yhdessä Judoliiton ja judoseurojen kanssa mm. Judoliiton Seuratoimijapäivillä Pajulahdessa 17.-18.8.2024. Kyselyn teemat ja vastausvaihtoehdot perustuvat Judoliiton hallituksen ja henkilöstön strategiatyössä esille nousseisiin asioihin.
Kyselyyn pääset tästä linkistä. Vastausaika on 14.6.-12.8.2024. Jokainen judon parissa missä tahansa tehtävässä toimiva voi vastata. Myös harrastajat ja urheilijat. Kyselyn kysymykset löytyvät pdf-tiedostona täältä: Suomalaisen judon strategia 2025-2028 KYSELY

HUOM! Mikäli sinulla ei ole näkemystä johonkin kysymykseen, voit jäättä se tyhjäksi. Vastaaminen kestää noin 10 minuttia.

 

Suomalaisen judon strategia 2025-2028

Visio: Judo valtakunnallisesti tunnetuksi ja arvostetuksi urheilulajiksi sekä suosituksi harrastukseksi​

Teemat

  1. Kehittyvät seurat
  2. Jäsenmäärän kasvu
  3. Urheilullinen menestys

Lisätiedot:

Janne Tähtikunnas, janne@tahtikunnas.fi

Hallituksen jäsen