Judoliiton syysliittokokous kokoontui sunnuntaina 19.11 Sokos Hotel Triplassa Helsingissä. Hallitukseen saatiin uusia kasvoja Esa Niemen jatkaessa vetovastuussa puheenjohtajana.

Hallituksesta erovuorossa olivat Teija Meling, Joonas Könttä ja Esa Korkia-Aho. Lisäksi Otto Favén oli ilmoittanut eroavansa hallituksesta ja Meling sekä Könttä ilmoittaneet että eivät ole käytettävissä jatkokaudelle.

Äänestyksen jälkeen neljä avautunutta paikkaa täyttyivät uusilla kasvoilla. Hallitukseen valittiin Matti Lattu, Katri Malinen-Metso, Elias Körkkö ja Janne Tähtikunnas.

Kokouksessa käytiin aktiivista keskustelua kansainvälisen menestyksen hyödyntämisestä. Lisäksi vakuutusmaksujen korotuspaineiden johdosta päätettiin hallituksen esityksestä siirtää päätös Judoliiton lisenssien hinnoista kevätliittokokoukseen.

Kokouspöytäkirja löytyy Judoliiton liittokokousmateriaaleista täältä.