Judoliitto on palkannut Mari Heikkisen paitsi vahvistamaan Judoliiton toimiston henkilöresursseja myös tuomaan kehittävää otetta hallintoon.

Heikkisen tausta on erilaisissa tulosvastuullisissa sekä esihenkilötehtävissä hotelli- ja ravintola-alalla.

– Olen etsinyt uutta suuntaa työelämälle, ja olen enemmän kuin innoissani tästä mahdollisuudesta. Parasta on, että saan tutustua täysin uuteen maailmaan, oppia uutta ja kehittyä, ja samalla tuoda omaa osaamistani judoliittoon, toteaa järjestöasiantuntijana juuri aloittanut Mari Heikkinen.

Mari Heikkinen ottaa vastuuta toimistorutiineista ja taloushallinnon käytännön tehtävistä. Jäsenistölle Heikkinen tulee tutuksi varmasti ennen pitkää ainakin Judoliiton toimiston sähköpostin kautta.

– Hyvin on ensimmäinen päivä lähtenyt käyntiin, Mari tarttuu asioihin todella aktiivisesti ja lajin ulkopuolinen näkemys sekä kokemus vaativistakin toimintaympäristöistä tuo meille varmasti arvokasta oppia, arvioi Otto Favén.

Judoliiton toimiston henkilöresurssien vahvistuessa Otto Favénin työaikaa painottuu enemmän valmennuksen kokonaisuuteen vuoden loppua lähestyttäessä. Toimiston rutiinien uudelleenorganisointia ja tehostamista tehdään kuitenkin tiiviissä yhteistyössä.