On iloinen asia, että meillä on urheilu. On suunnaton ilo, että olemme voineet nauttia judotapahtumien lisäksi muun urheilun Suomen ennätyksiä, tunteikkaita kotimaansarjojen huipennuksia, MM-voittoa renkailla jne. Nämä kaikki ja niin monet muutkin urheilun pienet ja suuret tapahtumat kertovat siitä, mihin urheilua tarvitaan. Tervetuloa urheilun ja Suomen judon yhteiseen juhlaan!

Judoliitto järjestää 11.1.2024 Helsingin Olympiastadionilla Urheilugaalan ”illlallisetkot”. Tilaisuus on avoin kaikille judon parissa toimiville ja heidän aveceilleen. Tilaisuuden jälkeen ilta jatkuu Helsingin jäähallilla Urheilugaalan suoraa lähetystä seuraten.

Illan ohjelma 11.1.2024

16:30-17:00 Saapuminen Olympiastadionille
17:10 Tilaisuus alkaa
7:10-19:30 Judon vuoden palkittavien jako, ruokailu, seurustelua
19:30 Siirtyminen Helsingin jäähallille
20:00 Urheilugaalan palkitsemiset, suora TV-lähetys alkaa
22:00 Illanvietto Helsingin Jäähallilla

Pukukoodi: Tumma puku

HUOM! Sykähdyttävimmän urheiluhetken yleisöäänestys on käynnissä 30.11. asti täällä. Ehdolla Martti Puumalainen!

Puumalainen palauttaa judon suomalaisten kahvipöytiin

”Jo elokuussa ensimmäisenä suomalaisena judon Masters-kilpailun voittanut Martti Puumalainen tuo Suomelle lajin ensimmäisen arvokisamitalin 30 vuoteen ottaessaan EM-kultaa Montpellier’ssä 5.11.”

 

Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 17.12.2023 Suomisportissa.  Illalliskortteja on myynnissä 45 kpl ja hinta on 94 eur/ henkilö, sisältäen tervetulomaljan, kolmen ruokalajin illallisen ja ruokajuoman. Judoliiton yhteistyökumppani kustantaa Urheilugaalan katsomolipun hinnan.

Lue lisää Judoliiton kalenterista täällä.