Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Sari Tuunainen myös luovutti valmennusleirillä 28.4. pitkän linjan lahtelaiselle judovalmentajalle Seppo Aaltoselle Alfred Kordelinin 2000 euron valmentajapalkinnon. Tunnustuspalkinto myönnetään pitkäjänteisestä ja pyyteettömästä vapaaehtoistyöstä lasten ja nuorten valmennuksessa. Alfred Kordelinin säätiön valmentajapalkintoa esittää valmentajan lajiliitto valmentajan itse sitä tietämättä. Suomen Valmentajat ry toimii asiainhoitajana Alfred Kordelinin säätiön suuntaan.

Seppo Aaltonen on aloittanut judon Nastolan Judoseurassa 1977. Sieltä hän siirtyi Lahteen 1979 silloiseen Lahden Sugataan, Lahden Judoseuran edeltäjään. Lahden Judoseuraa hän oli perustamassa vuonna 1986 ja on edelleen seuran jäsen ja pääopettaja.

Aaltosen valmennettavat ovat vuosien varrella saavuttaneet yli 200 nuorten ja aikuisten SM-mitalia. Hänen valmennettavansa Ville Hietalahti ja Katri Kakko ovat saavuttaneet mitalin nuorten EM-tatameilta.

Lue lisää Suomen Valmentajien sivuilta täältä.