Suomen Judoliitto ry. hakee vapaaehtoisia valmentajia nuorten valmennukseen

 

U18- ja U21-ikäluokka

Etsimme Judoliiton edustusvalmennustiimiämme täydentämään vapaaehtoisia valmentajia, jotka voivat tukea alle 18- ja 21-vuotiaiden nuorten kilpailu- ja leiritysohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa ikäluokkien valmennuksen kokonaisvastuun säilyessä nuorten olympiavalmentajalla.

 

U15-ikäluokka

Alle 15-vuotiaiden kansallista valmennustoimintaa ollaan tehostamassa.

Etsimme joukkoomme U15-ikäluokan valmennuksesta vastaavaa tiimiä, jotka koordinoivat ja kehittävät ikäluokan valmennustoimintaa yhteistyössä valmennuspäällikön ja muun liiton valmennustiimin kanssa. Tavoitteena on, että seuroista saadaan kartoitettua potentiaaliset kilpajudosta kiinnostuneet nuoret, ja ohjata heidät Judoliiton valtakunnallisten ja alueellisten leiritysten piiriin.

Tiimin on mahdollisuus toimia mukana ikäluokan kansallisissa tapahtumissa. Huom. tapahtumat ovat osin yhteistapahtumia U13-ikäluokan kanssa.

 


 

Toivomme molempiin valmennustiimeihin hakevilta hyvää lajin valmennustuntemusta, aktiivisen halun oppia uutta, kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa sekä yhteistyökykyä niin keskenään kuin muiden toimijoiden (seurat, liitto) kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ja kehittyä, osin kansainvälisen valmennusympäristön ja -tiimin tuen.

Hakemukset pyydetään lähettämään valmennuspäällikölle sähköpostitse (jaana.jokinen@judo.fi) 20.11.2022 mennessä. Mainitse hakemuksessa, kumpaan tiimiin haet (yhdistetty U18 ja U21 vai U15). Hakemuksen liitteenä tulee olla ansioluettelo sekä suuntaa antava kehitys-/toteutussuunnitelma hakua koskevan ikäluokan valmennustoiminnan suhteen ja arvio oman ajankäytön mahdollisuuksista tehtävän hoitamiseksi.

Huomaathan, että tehtävistä ei makseta erillistä korvausta, mutta kaikki kulut korvataan samoin kuin maksetaan kaikki valmennukseen ja tehtäviin liittyvät koulutukset niin koti- kuin ulkomailla.

 

Lisätietoja: valmennuspäällikkö Jaana Jokinen / 050 331 4640 / jaana.jokinen@judo.fi