Tampereen Judo ry järjestää toukokuussa (7.-8.5.) yhteistyössä Ideaparkin Lempäälän kanssa Bläk Boksissa judon SM-kilpailut. Tapahtumassa tullaan kokemaan ennennäkemätön valoshow ja tiivis tunnelma kotimaisten judohuippujen kohdatessa. Mukana judon SM-humussa ovat lauantaina 7.5. myös Duudsoneiden Jarppi ja HP, joten pientä yllätystä on tarjolla niin judokoille kuin kauppakeskuksen asiakkaille.

Viikonlopun tapahtumassa nähdään monipuolinen kattaus judosta, kun lauantain naisten ja miesten yksilösarjojen lisäksi toisistaan mittaa ottavat sunnuntaina veteraanit, sovelletun judon kilpailijat ja äitienpäivän huipennuksena vielä seurajoukkueet Mixed Team -kilpailussa.

SM-viihdettä judofaneille ja kauppakeskuksen yleisölle

Tampereen Judon puheenjohtaja ja kilpailupäällikkö Antti Torkko toivottaa kaikki kamppailulajeista ja urheilusta kiinnostuneet judon SM-tapahtumaan:

  • ”Uskomme, että judokat voivat olla ylpeitä siitä, miten laji pääsee oikeuksiinsa Bläk Boksin valaistuksessa. SM-kilpailujen tiheän tunnelman voi aistia lähelle ottelualuetta tulevassa katsomossa ja nauttia vuoden tärkeimmästä kotimaan tapahtumasta täysillä ja viihtyä samalla urheilutapahtuman ja kohtaamisten äärellä nyt, kun kokoontumisrajoituksetkin ovat poistuneet.”

Kauppakeskuksen toimitusjohtaja Visa Vainiola haluaa tarjota judon SM-tapahtumassa judolle arvoisensa puitteet olympialajina ja nostaa sen huomioarvoa yleisön ja median silmissä. Hän pitää judoa monipuolisena ja näyttävänä lajina, jonka näyttäviä heittoja ja kamppailutilanteita pääsee seuraamaan Bläk Boksissa lähietäisyydeltä. Vainiolan visiona on tuoda urheiluelämykset keskelle kauppakeskusta ja kaiken kansan koettavaksi. Itsekin judokana ja judotuomarina hän näkee positiivisen muutoksen Suomen judossa ja haluaa nostaa esiin urheilijat ja kuin arvokasta työtä tekevät urheiluseurat. Ideapark Lempäälä on panostanut merkittävästi tulevaan tapahtumaan ja Visa Vainiola toteaakin:

  • ”Haluamme näyttää esimerkkiä judon avulla siitä, miten kamppailutapahtumasta voidaan luoda kokonaiselämys. Kauppakeskuksen infotauluilla ja screenillä pyörii SM-video ja teemme Striimus Oy:n kanssa tiivistä yhteistyöstä tapahtumashown ja ammattimaisten live-lähetysten tuottamiseksi. Nostamme esille myös judoseurat ja urheilijat. Tapahtumasta on uutisoitu myös noin 100 000 kotitalouteen pääsiäisen NYT-liitteessä. Luomme yhdessä ammattilaisten sekä seurojen ja Judoliiton vapaaehtoisten kanssa tapahtuman, joka tuskin jättää ketään kylmäksi. Toivomme tietenkin, että judoyhteisö osoittaa tukensa tulemalla paikan päälle. Samurai Cupissa päästiin jo kokemaan esimakua siitä, mitä SM-kilpailuissa tullaan tarjoilemaan yleisölle. Tulevissa judon SM-kilpailuissa viemme kokonaiselämyksen vielä pidemmälle.”

Suomen Judoliiton puheenjohtaja Esa Niemi tiivistää näkemyksensä seuraavasti:

  • ”Judo- ja kamppailulajeille Bläk Boks tarjoaa kansainväliset puitteet nostaa urheilijat valokeilaan ja kokea suuren maailman tuntua viihdyttävällä tavalla myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.”

Liput ennakkomyynnissä tai paikan päältä

Liput SM-tapahtumaan kannattaa hankkia jo ennakkoon tapahtumaan, jotta saa varattua numeroidun paikan A-katsomoon. B-katsomossa noin puolet paikoista on varattu urheilijoille ja valmentajille.

Perusliput voi ostaa myös paikan päältä. Hinnat 10 e/pv tai 15 e/molemmat päivät (sis. palvelumaksut). Alle kouluikäiset lapset pääsevät tapahtumaan maksutta huoltajan mukana. VIP-paikkoja aitioon saattaa olla vielä jäljellä hintaan 45 e/kpl sisältäen pääsylipun lauantaille sekä rajoittamattoman tapas- ja juomatarjoilun A-oikeuksin.

Tapahtumaan on tarjolla edullisia lippuja jo ennakkomyynnissä Tiketin kautta. Katso linkki täältä: https://www.tiketti.fi/judo-sm-kisat-blak-boks-lempaala-lippuja/81427?b=1. Alle kouluikäiset lapset pääsevät tapahtumaan maksutta huoltajansa mukana.

Voit varata liput myös soittamalla puhelinpalveluun: 0600-1-1616 ma–la 9–19 (1,78 € / min.+pvm)

Ohjelma

Lauantaina ohjelmassa on judonäytös ja yllätysohjelmaa. Karting-radalle pääsee puoleen hintaan huristelemaan näyttämällä SM-tapahtuman kutsua ja autoilijoille on maksuton paikoitus tarjolla koko päivän. Penan judopukukauppa palvelee judokansaa ja yleisöllä on mahdollisuus nauttia anniskelualueen palveluista lauantaina yläkatsomon parvella sen lisäksi, että kauppakeskuksen ravintola- ja kahvilapalvelut ovat yleisön käytettävissä.

Huom! Ideaparkin erikoistarjous tapahtumaan tuleville – Tämän kutsun näyttämällä saat 50% alennuksen yhdestä karting-ajosta Viihdemaailmassa, kauppakeskuksen 2. kerroksessa. Katso lisätietoa täältä.

Lauantai 7.5. (muutokset mahdollisia)

klo 11-15 Alkuottelut
klo 15-16 Judonäytös ja SM-juhlallisuudet
klo 16-18 Finaaliottelut ja palkintojen jako

Sunnuntai 8.5.

klo 10-13.30 Veteraanisarjat ja sovellettu judo
klo 13.30-14.00 Palkintojen jako
klo 14-18 Mixed Team -joukkuekilpailu ja palkintojen jako

Nettilähetykset Judoliiton Youtube -kanavalla

Tapahtuma on ehdottomasti upeinta kokea paikan päällä, mutta jos ei jostain syystä pääse nauttimaan live-tunnelmasta, niin kilpailua voi seurata Judoliiton Youtube-kanavalla, jossa päälähetyksen selostamisesta vastaavat huippujudoka Samuli Viitanen ja yhteistyössä Valtteri Pajusen kanssa. Kanavat löytyvät osoitteesta: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9UJc-JUUjay6PqT_7H5K64-DkW8J0Am8

Julkaisuvapaa tapahtumatraileri (Ideapark Oy, © Striimus Oy) https://youtu.be/dQvT3_bvPpc

Kilpailu- ja toimitsijailmoittautumiset tapahtumaan

Tapahtuman tiedustelut

Kilpailupäällikkö/seuran puheenjohtaja Antti Torkko, +358 50 545 3576, antti.torkko@tampereenjudo.net

Majoitus

Tampereen seudulla on runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Ajomatka Ideaparkiin Tampereelta noin 15 minuuttia. Tutustu sivustoon: https://visittampere.fi/

Kilpailukutsut

Aikuisten yksilökilpailut 7.5.  SM_kisat_KUTSU_yksilokilpailu_päivitetty_22.4.2022

Veteraanit 8.5. SM_KUTSU_Veteraanit_8.5.2022_IDEAPARK_päivitetty_22.4.2022

Sovellettu judo 8.5. SM_KUTSU_Sovellettu judo_8.5.2022_IDEAPARK_päivitetty_22.4.2022

Joukkuekilpailu 8.5. SM_KUTSU_Mixed Team 2022_IDEAPARK_8.5._päivitetty 21.4.2022