Judoseura Koyama järjestää yhteistyössä Judoliiton kanssa valtakunnallisen nuorten judoviikon 16.-20.10. lauantaista keskiviikkoon.

Mukaan toivotetaan kaikki Suomen yläkouluikäiset ja alle 21-vuotiaat judokat valmentajineen. Aikataulut on laadittu junien mukaan. Majoitusvaihtoehdot ja erilaiset palvelupaketit ovat tarjolla Olympic Training Centre Santasportin tarjonnasta. Mahdollisuus judoleirille kannattaa hyödyntää samalla, kun osallistuu kilpailutapahtumaan.

Samurai cup 4 otellaan lauantaina 16.10. ja se on suunnattu alle 15-vuotiaista alle 21-vuotiaille judonuorille. Yläkouluakatemian leiri alkaa jo lauantaina kilpailupäivään valmistautuen ja jatkuu keskiviikkoon. Mukaan ovat tervetulleita kaikki nuorten ikäluokkien urheilijat sekä aktiivijudokat kautta maan. Akatemialeirillä pääsee vauhdittamaan urheilu-uraansa yhdessä judon ammattivalmentajien ja Lapin urheiluopisto Santasportin valmentajien kanssa. Seuraavat judovalmentajat ovat mukana tapahtumassa: Otto Favèn, Tuomas Narva, Petteri Pohja, Manne Isoranta, Tomi Teppo, Koyama toivottaa kaikki tervetulleeksi!

Ilmoittautua kannattaa mahdollisimman pian, sillä majoitus on varattava 6.10.2021 mennessä.

Samurai Cupin ilmoittautuminen päättyy 12.10.2021.

Kysy lisätietoa Tomi Tepolta Koyamasta. Hän vastaa Samurai Cupin akatemialeirin valmisteluista:

Yhteistiedot: Tomi Teppo, tomi.teppo@koyama.fi, 040 849 6015

Kilpailu- ja leirikutsun näet täältä.

Voit jakaa alla olevaa tapahtumabanneria judoseurassasi eteenpäin.

Samurai cup 4 ja nuorten judoviikko Rovaniemellä