Hyvien käytöstapojen judo vaatii keskittymään 

Urheiluopistosäätiö on julkaissut judo-artikkelin, joissa tuodaan esille lajin monipuolista liikunta- ja urheilutoimintaa Suomessa. Urheiluopistosäätiö on Judoliiton pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka on tukenut lajin harjoitusolosuhteiden ja urheilijoiden valmennuksen ja koulutuksen kehittämistä vuosien varrella, kuten Pajulahdessa tapahtuvaa leiritys- ja koulutustoimintaa. Lue vt. valmennuspäällikkö Otto Favénin haastattelu Urheiluopistosäätiön sivuilta täältä.

Säätiö myöntää vuosittain liikunta- ja urheilujärjestöille, urheilijoille ja tutkijoille apurahoja toiminnan kehittämiseen. Urheiluopistosäätiö on mukana myös Pajulahden urheiluopiston ja olympiavalmennuskeskus Urhean toiminnassa.


Säätiö toiminta tiivistetysti

Urheiluopistosäätiö on perustettu vuonna 1952. Säätiön tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta Suomessa. Sääntöjen mukaan säätiö voi toteuttaa tarkoitustaan monin eri tavoin sekä välittömästi että välillisesti.

Säätiön tärkeimmät toiminnan muodot ovat toimiminen laitossäätiönä sekä apurahojen myöntäminen. Säätiö omistaa Lahden Nastolassa Liikuntakeskus Pajulahden, joka on urheilu- ja liikuntakasvatusta harjoittava yleishyödyllisen yhtiö Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus Oy.

https://www.urheiluopistosaatio.fi/yhteistyotarinat/hyvien-kaytostapojen-judo-vaatii-keskittymaan/