Winter Campin ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen käynnissä. Paikalla myös tuore EM-kultamitalisti Martti Puumalainen.

Martti Puumalainen tapaa leirillä nuoria ja yhteiskuvia on mahdollista ottaa Euroopanmestarin kanssa. Lisäksi tekniikkaoppia saadaan alle 23-vuotiaiden EM-pronssimitalisti Eetu Ihanamäeltä. Leirillä vastuuvalmentajina toimivat Jasmine Aho ja Tuomas Rantanen.

– On hienoa että saadaan paikalle meidän tuoreita arvokisamitalisteja. Meillä oli hieno vuosi ja tällä leirillä pyritään se myös saamaan näkymään, kertoo valmennuspäällikkö Otto Favén.

Alle 13- ja 15-vuotiaille suunnattu Winter Camp käynnistyy järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 3. – 5.1. Ilmoittautua tapahtumaan voit Judoliiton kalenterin kautta tai suoraan tästä linkistä. Alustava leiriohjelma löytyy Judoliiton kalenterista ja ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä.

Samaan aikaan järjestetään myös vanhemmille suunnattu kansainvälinen edustusvalmennusleiri Nordic Camp sekä Judovalmennuksen seminaari, joten paikkoja on rajallinen määrä. Kannattaa siis toimia nopeasti.