Judoliitto järjestää edellisvuoden tapaan edustusvalmennusleiri ”Nordic Campin”, alle 15- ja 13-vuotiaille suunnatun Winter Campin sekä valmentajille suunnatun judovalmennuksen seminaarin vuoden 2024 alussa. Kansainvälisiä vierailijoita on jo ilmoittautunut huomattavasti edelliskertoja enemmän joten paikat täyttyvät nopeasti.

Nordic Camp käynnistyy tiistaina 2.1 ja ensimmäinen harjoitus alkaa 18:00. Leirille saapuu iso joukko kansainvälisiä vierailijoita ja kyseessä on Judoliiton edustusvalmennusleiri. Leiri päättyy perjantaina 5.1. Tapahtuma löytyy Judoliiton kalenterista tästä linkistä ja tarkemmat tiedot päivitetään lähiaikoina.

Nuoremmilla alle 15-vuotialle suunnattu Winter Camp alkaa 3.1 judoharjoituksella 18:00. Leiri päättyy perjantaina 5.1. Paikalle odotetaan isoa joukkoa alle 13- ja 15-vuotiaita nuoria judokoita, jotka samalla näkevät vanhempien toimintaa ja saavat tuntumaa opistoleiriympäristöstä. Tapahtuma löytyy Judoliiton kalenterista tästä linkistä ja tarkemmat tiedot päivitetään lähiaikoina.

Valmennuksen seminaarin vieraaksi saapuu Erika Miranda. Miranda on urallaan kerännyt vakuuttavan meriittilistan: MM-mitaleita löytyy useampia ja takana nyt valmentavalla Mirandalla onkin poikkeuksellisen ansiokas urheilu-ura. Valmennuksen seminaari alkaa torstaina 4.1 ja päättyy 5.1. Valmennuksen seminaari löytyy Judoliiton kalenterista tästä linkistä ja seminaarin ohjelma on päivitetty kalenteriin.

Kaikkiin tapahtumiin ilmoittautuminen on käynnissä. Nordic Campille on jo ilmoittautunut suuri määrä judokoita eri maista ja paikat täyttyvät nopeasti. Ei kannata siis odottaa viimeiseen päivään, koska viikon osallistujakapasiteetti saattaa täyttyä milloin tahansa.