Etsitään Judoliiton hallitukseen jäsenehdokkaita erovuoroisten tilalle

Jotta liitto palvelisi seuroja paremmin, toivotaan hallitukseen mukaan erityisesti lisää seurojen puheenjohtajia (suora kanava seuraan ja seuran päätöksiin) tai erityisalueen osaajia. Etsinnässä on tarmokas hallitusehdokas, jonka sydän sykkii judolle. Hän on henkilö, jolla on halu tulla mukaan nostamaan Suomen judoa sille paikalle, jolle se kuuluu.

Liiton syyskokous valitsee 17.11.2022 pidettävässä vuosikokouksessa uusia hallitusjäseniä eurovuoroisten tilalle seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Oletko Sinä etsimämme henkilö? Olet, mikäli olet valmis palvelemaan Suomen judoyhteisöä eli jäsenseuroja ja tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista:

  • Olet työtä pelkäämätön ja eteenpäin katsova henkilö, joka on valmis antamaan aikaansa judon eteen, vaikka kiitokset ovat useimmiten harvassa.
  • Olet yhteistyökykyinen ihminen, joka kuuntelee eri näkökulmia ja on valmis kompromissiratkaisuihin.
  • Tartut rohkeasti vastuullasi oleviin asioihin ja viet niitä päämäärätietoisesti kohti tavoitteita myös kokousten väliajoilla, joita on 10-12 krt/vuosi eli noin kuukausittain.
  • Olet valmis oppimaan uutta ja edistämään kehitystä mieluummin kuin painamaan varmuuden vuoksi jarrua tai suorastaan estämään uudistumista.
  • Sinulla on innostusta ja halua jakaa osaamistasi sekä verkostojasi tai etsiä uusia mahdollisuuksia judon parhaaksi.
  • Etunasi on kokemus ja näyttö erityisesti markkinoinnista, kumppanuuksien luomisesta tai viestinnästä, sillä erityisesti näihin asioihin tarvitaan nyt lisävoimia seurojen ja Suomen judon toiminnan tueksi.
  • Sinun ei tarvitse olla itse judoka, vaikka tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää jonkin verran lajiin perehtyneisyyttä esim.
    seuratoiminnan tai lähipiirin harrastuksen kautta. Judoliiton hallituksessa, valiokunnissa ja komissioissa on asiantuntevia judovaikuttajia, joten vyöarvoa tai judo-osaamista tärkeämpää on aktiivinen ja ennakkoluuloton asenteesi ja halusi paiskia töitä lajin eteen.

Jos tunnistit itsesi tai edellä esitettyyn kuvaukseen sopivan henkilön, niin ole yhteydessä Judoliiton puheenjohtajaan pian – viimeistään pe 30.9.2022 mennessä, jotta jäsenehdotukset saadaan syyskokousaineiston liitteeksi ajoissa.

Yhteydenotot ja tiedustelut puheenjohtaja Esa Niemi:
sähköpostitse esa.niemi@niemi.fi tai puhelimitse 0400 452 400.