Uudet judon lisenssit kaudelle 1.8.2022 – 30.7.2023 

Liiton syyskokous päätti viime syksynä muuttaa lisenssikauden alkamaan jo elokuun alussa. Vanhat lisenssit ovat voimassa 31.8.2022 asti, jonka jälkeen on oltava uusi lisenssi voimassa, ole ajoissa ja osta lisenssisi heti.

Ostamalla Judoliiton judolisenssin voit harjoitella judoa valitsemassasi seurassa (seurat päättävät omat jäsenmaksunsa itsenäisesti – ole yhteydessä seuraasi). Judolisenssi on voimassa 1.8.2022-30.7.2023 ja se sisältää mahdollisuuden harrastaa, kilpailla, kouluttautua, valmentaa, korottaa vyötä, osallistua tapahtumiin, sekä ryhmävakuutuksen tapaturmien varalle. https://info.suomisport.fi/

Ostamalla erillisen lisäturvavakuutuksen, lisäät judovakuutuksesi vakuutusturvaa 10.000 eurolla. Liittolisenssi on oltava ostettuna ennen kuin voit ostaa lisäturvavakuutuksen. Kysy seurastasi lisää. https://info.suomisport.fi/

JUDOLIITON LISENSSIT:

Alle 7-vuotiaat   –   45 euroa – vakuutusturva 5000 euroa

Alle 18-vuotiaat – 85 euroa – vakuutusturva 5000 euroa

Yli 18-vuotiaat – 110 euroa – vakuutusturva 7500 euroa

Puolivuosi vakuutus alle 7-vuotiaat 30 euroa – yli 7-vuotiaat 60 euroa– vakuutusturva 5000 euroa

Tatamille palaavat vanhat judokat, jotka harjoittelevat ”silloin tällöin” ja muutaman kuukauden kestoiset ”judoprojektit” – 35 euroa – ei sisällä vakuutusta, eikä muutakaan liiton palvelua pl. vyönkorotus. Ei mahdollisuutta osallistua kilpailuihin tai muihin tapahtumiin.

Seuran muut toimihenkilöt, jotka eivät harrasta judo tai monilajiseurojen muiden lajien jäsenet – 0 euroa (ei mahdollisuutta liiton palveluihin ml. liiton suomisport – sääntöteknillinen asia). Ei rekisteröidä Suomisporttiin. Huom. Mahdollisuus ostaa 35 euron lisenssi.

Lisäturvavakuutus 110 euroa – mahdollisuus nostaa vakuutusturvaa 10.000 eurolla (2 euron palvelumaksu)

Matkavakuutus, mikä kattaa kaikki matkalla aiheutuneet kulut www.op.fi/pohjolavakuutus

Vakuutusseloste ja ohjeet löytyy täältä. Suomisport koulutuksia järjestetään seuroille syksyn aikana useita ja niistä tiedotetaan pikapuolin.