Etelä-Suomen Avi on kumonnut koronaan liittyvät liikuntarajoitukset 1.2. alkaen. Tämän seurauksena harjoittelu Urhea-hallissa normalisoituu.

Tiloissa noudatetaan kuitenkin edelleen voimassa olevia terveysturvallisuustoimia, huolellisuutta ja hygieniaohjeita. Kädet pestään usein ja huolellisesti vedellä ja saippualla, käytetään myös käsidesiä sekä pidetään etäisyydet Urhea-hallin tiloissa toisiin. Maskia tulee yhä käyttää harjoittelun ulkopuolella. Sairaana ei luonnollisesti saavuta harjoituksiin.

Ei ohjattuja harjoituksia 3.-6.2.

Torstaista 3.2. lähtien loppuviikon aikana Urhea-hallissa ei järjestetä ohjattuja harjoituksia samalla aikavälillä järjestettävän Pajulahden edustusvalmennusleirin sekä Pariisin Grand Slamin vuoksi.

Seuraava lauantain yhteisharjoitus 

Seuraava Urhean lauantain yhteisharjoitus eli Tehostamispäivä järjestetään 12.2.2022.

Katso tapahtuman tarkemmat tiedot Judoliiton kalenterista täältä. Mikäli sinulla ei ole vielä kulkulupaa Urhea-halliin, niin ilmoittaudu kalenterin liitteenä olevalla lomakkeella pe 11.2. klo 12.00 mennessä.

Aukioloajat normalisoituvat

Rajoitusten poistumisen myötä myös Urhea-hallin aukioloajat palaavat ennalleen. Urhea-Hallin normaalit aukioloajat ovat:

Ma-Pe 7:00-22:00
La 8:00-20:00
Su 9:00-21:00

Katso Urhea-hallin uutinen ja toimintaohjeet tästä linkistä.