Judoliiton toimistorutiineihin muutoksia

Judoliiton toimistosihteerinä reilun vuoden toiminut Katja Arpalo on irtisanoutunut liiton palveluksesta. Arpalon viimeinen työpäivä Judoliitossa on perjantaina 19.11.2021, johon asti hän keskittyy tekemään keskeneräisiä tehtäviään.

”Judon maailmaan ollut hienoa tutustua. Judossa toimii kunnianhimoisia ja tehokkaita ihmisiä, jotka tekevät vapaaehtoistyötä väsymättä. Heistä voisi kuka tahansa ottaa oppia. Työssä ehdottomasti parasta ovat olleet keskustelut seuraihmisten kanssa. Toivonkin jaksamista seuroille ympäri Suomen -jatkakaa hyvää työtä!”, Katja toteaa.

Loppuvuoden toimistorutiinien uudelleen järjestelyt alkavat välittömästi ja tehtävien jakamisesta tiedotetaan erikseen. Puheenjohtaja Esa Niemi vakuuttaa, että yhdessä osaavan henkilöstön, valiokuntien ja komissioiden sekä tiiviin tilitoimistoyhteistyön myötä toimistorutiinit hoituvat eivätkä judoseurojen ydinpalvelut vaarannu. Judoseuroilta ja vapaaehtoiskentältä pyydetään aktiivisuutta yhteistyössä, jotta muutostilanteessakin judoyhteisön palvelutehtävä onnistuu häiriöttä tehokkaasti.

”Kiitän Katja Arpaloa tehdystä työstä ja toivotan hänelle ja hänen perheelleen kaikkea hyvää työ- ja yksityiselämässä.”

Esa Niemi

Puheenjohtaja