WANTED!

Tarmokas hallitusehdokas, jonka sydän sykkii judolle. Henkilö, jolla on halu tulla mukaan nostamaan Suomen judoa sille tasolle, jolle se kuuluu. Judoliiton syyskokous valitsee 20.11.2021 pidettävässä vuosikokouksessa uusia hallitusjäseniä eurovuoroisten tilalle seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Oletko Sinä etsimämme henkilö?

Olet, mikäli olet valmis palvelemaan Suomen judoyhteisöä eli Judoliiton jäsenseuroja ja tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista:

   • Työtä pelkäämätön ja eteenpäin katsova henkilö, joka on valmis antamaan aikaansa judon eteen, vaikka kiitokset ovat useimmiten harvassa.
   • Yhteistyökykyinen ihminen, joka kuuntelee eri näkökulmia ja on valmis kompromissiratkaisuihin.
   • Tartut rohkeasti vastuullasi oleviin asioihin ja viet niitä päämäärätietoisesti kohti tavoitteita myös kokousten väliajoilla, joita on 10-12 krt/vuosi eli noin kuukausittain.
   • Olet valmis oppimaan uutta ja edistämään kehitystä mieluummin kuin painamaan varmuuden vuoksi jarrua tai suorastaan estämään uudistumista.
   • Sinulla on innostusta ja halua jakaa osaamistasi sekä verkostojasi tai etsiä uusia mahdollisuuksia judon parhaaksi.
   • Etunasi on kokemus ja näyttö erityisesti markkinoinnista, kumppanuuksien luomisesta tai viestinnästä, sillä erityisesti näihin asioihin tarvitaan nyt lisävoimia seurojen ja Judoliiton toiminnan tueksi.
   • Sinun ei tarvitse olla itse judoka, vaikka tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää jonkin verran lajiin perehtyneisyyttä esim. seuratoiminnan tai lähipiirin harrastuksen kautta. Judoliiton hallituksessa, valiokunnissa ja komissioissa on asiantuntevia judovaikuttajia, joten vyöarvoa tai judo-osaamista tärkeämpää on aktiivinen ja ennakkoluuloton asenteesi ja halusi paiskia töitä lajin eteen.

Jos tunnistit itsesi tai edellä esitettyyn kuvaukseen sopivan henkilön, niin ole yhteydessä Judoliiton puheenjohtajaan pian – viimeistään pe 15.10.2021 mennessä, jotta jäsenehdotukset saadaan syyskokousaineiston liitteeksi ajoissa.


Kysymykset ja vastaukset tiivistetysti hallitustehtävään liittyen

Millaista henkilöä ei tarvita?

Pelkkiin kokouksiin osallistuja tai uudistusten jarruttajia/vastustajia.

Mitä tehtävästä saa?

Yleensä eri suunnista pääsääntöisesti haukkumista. Kokouspalkkion 50 eur/ kokous.

Kuinka kauan tehtävä kestää?

Judoliiton vuosikokous valitsee hallituksen jäsenet 3 vuodeksi kerrallaan.

Kokouksia on noin 10-12/ vuosi ja kokousten välillä tekemistä riittää.


Yhteydenotot ja tiedustelut Judoliiton puheenjohtaja Esa Niemi:

sähköpostitse esa.niemi@niemi.fi tai puhelimitse 0400 452 400.