Erika Vauhkonen hopealle Latvian Eurooppa Cupissa

Erika Vauhkonen -57 kg  otteli itsensä hopealle Latvian Riiassa järjestetyssä aikuisten Eurooppa Cupissa. Vauhkonen voitti poolinsa kolme ottelua ja koki tappion ainoastaan Ukrainan Daria Bilodidille.

Vauhkonen voitti Viron Merit Tarkusin wazarilla, Latvian Alisa Buljonen kahdella wazarilla ja Israelin Yuli Snirin myöskin kahdella wazarilla.

Joonatan Kujanhaara -66 kg voitti ensimmäisen ottelunsa Liettuan Nasrullo Rakhmonovia vastaan wazarilla, mutta hävisi seuraavan Ukrainan Vadym Chernoville ipponolla, mutta keräilyt jäivät väliin koska ukrainalainen ei selvittänyt poolivoittoa itselleen.

Turpal Djoukaev -73 kg kärsi tappion ensimmäisessä ottelussaan Viron Part Laasille ja Laasin tien katkettua seuraavassa ottelussa, Djoukaevin ottelut jäivät yhteen.

Kuvat: Roman Koksarov/EJU