Nuori, hae kesäduunia OP:n piikkiin!

Suomen Judoliitto on mukana OP:n #kesäduuniOPnpiikkiin-kampanjassa! Tarjoamme kesä-heinäkuussa 2022 kesätyöpaikan kahdeksi viikoksi yhdelle 15-17-vuotiaalle nuorelle. Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. nettisivujen päivittäminen/sisällön tuottaminen, osallistuminen tapahtumajärjestelyihin ja monipuoliset toimistotehtävät. Kesätyöntekijän päätoimipisteenä on Sporttitalo Helsingissä. Työskentelyaika on sovittavissa joustavasti valitun henkilön kanssa.

Hakijalta toivomme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä tietokoneen ja Microsoft Officen peruskäyttö. Oma judoharrastus katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse katri.forssell@judoliitto.fi 17.4. mennessä. Ilmoitathan hakemuksessasi, miten pystyt kesä-heinäkuun aikana työskentelemään.

Lisätietoja: koulutus- ja seurakehityspäällikkö Katri Forssell, katri.forssell@judoliitto.fi, 050 322 6090 (arkisin 9-15).

Käy lukemassa hakuohjeet ja tutustu myös muihin Uudenmaan kesätöihin osoitteessa https://www.op.fi/web/op-helsinki/kesaduuni-opn-piikkiin/nuorten-haku.

Kampanjassa on tarjolla kesätöitä joka puolella Suomea. Muiden kuin Uudenmaan paikat löydät täältä: https://www.op.fi/kesaduuniopnpiikkiin