Tikkurilan Judokat ja Aisti Sport järjestävät näkövammaisille suunnattuun judokokeiluun lauantaina 2.4. 

Seuran puheenjohtaja Janne Rissanen toivottaa kaikki näkövammaiset ja heidän ystävänsä kokeilemaan judoa Hakunilan kalliosuojalla: 

”Tikkurilan judokat haluaa tarjota mahdollisuuksia ja toimintaa judosta kiinnostuneille näkövammaisille. Järjestämme kaksi 1h 15min kestävää judoharjoitusta sisältävän leiripäivän, jossa pääsee kokeilemaan judon perusteita erityisesti näkövammaisille sovelletulla tavalla. Mukana on kokeneita ohjaajia, joilla on kokemusta näkövammaisten urheilusta ja valmentamisesta.  Järjestämme mahdollisesti loppukeväästä yksittäisiä harjoituksia ensimmäisen leiripäivän suosiosta riippuen. Tilaisuus on osallistujille maksuton ja osallistujille riittää myös lainatakkeja ja vöitä tiettyyn pisteeseen asti! Tarvittaessa kierrätämme takkeja, jotta jokainen pääsee kokeilemaan judotekniikoita takin kanssa.”

Hakunilan dojo

Lauantai 2.4. alustava ohjelma

10:00 – 11:15 aamuharjoitus

11:15 – 12:00 eväät

12:00- 13:15 päiväharjoitus

13:15 – lopputuokio

Paikkana lajikokeilulle on Hakunilan kalliosuojan dojo osoitteessa Harmotie 1, Vantaa.

Kokeiluun ei ole ikärajaa, vaan harjoitukset sovelletaan osallistujien iän ja liikuntataustan mukaisesti. Tarvittaessa pidämme erilliset treenit kahdella eri tatamilla.

Ennakkoilmoittaudu judokokeiluun ajoissa ilmoittautumislomakkeen kautta osoitteessa:

https://www.tikkurilanjudokat.fi/tapahtumat/nvjudo/

”Tervetuloa Tikkurilan Judokoiden ja Aisti Sportin järjestämään näkövammaisille suunnattuun judokokeiluun lauantaina 2. huhtikuuta!