Huhtikuun tapaaminen on yhteinen Judoseuraverkostolle ja Seuravalmentajien verkostolle. Tämä etätapaaminen järjesteteään Zoomilla tiistaina 26.4.2022 klo 18 – 19:30. Liity tapaamiseen tästä linkistä. Osallistumaan ovat tervetulleita kaikki seuratoimijat. Huhtikuun tapaamisessa teemana on ohjaajien ja valmentajien jaksaminen. Miten ohjaajan jaksamista voidaan tukea judoseurassa? Millaiset asiat siihen vaikuttavat? Millaiset asiat vaikuttavat yksilön mielenterveyteen? Mikä on yksilön oma vastuu omien voimavarojen suhteen? Teemaan meidät johdattelee Katri Lilja Mieli ry:stä.

Aihe on juuri nyt tärkeä ja ajankohtainen, sillä pandemian aiheuttaman harjoittelutauon aikana ohjaajian ja valmentajia lopetti seuratoiminnnassa kokonaan. Toimintaa pyörittävillä ohjaajialla kuorma on näin ollen kasvanut ja uusia ohjaajia ei hetkessä kouluteta ohjaustyöhön.

Tapaamisen alustava aikataulu

klo 18-18:30 kuulumiset, uusien jäsenten esittely ja tiedotettavat asiat
klo 18:30-19 Ohjaajan/valmentajan mielen hyvinvointi ja jaksaminen (Katri Lilja, Mieli ry)
klo 19-19:30 Ryhmätyö

Lisätiedot: Katri Forssell, katri.forssell@judoliitto.fi

Ohjeita Zoomin käyttöön:

  • Liity linkin kautta mielellään muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkamista, jotta pääsemme aloittamaan aikataulussa.
  • Jos käytät laitteellasi Zoomia ensimmäistä kertaa, pyytää se linkin klikkaamisen jälkeen lataamaan ohjelman (tähän menee vain pari ”ok”-klikkausta), jonka jälkeen pääset suoraan sisälle kokoukseen.
  • Osallistu kokoukseen koko nimelläsi ja seurasi nimellä (Etunimi Sukunimi Seura). Nimeä pääsee vaihtamaan oman ruudun oikeasta yläreunasta (kolme pistettä) avautuvasta valikosta -> Rename.
  • Pidä oma mikrofoni mykistettynä silloin kun et itse puhu (mahdollinen taustamelu häiritsee muuten kuulumista kaikille). Mikrofonin voi sulkea näkymäsi alalaidasta ”mute”.
  • Ääniasetuksia voit säätää alalaidan mikrofoni -painikkeen vieressä olevasta ^-merkistä. Jos käytät esim. kuulokkeita huomaa valita asetuksista oikea laite.