Judoliitto lakkauttaa U21 Olympiavalmentajan tehtävän

Vuodesta 2006 alkaen Judoliiton eri valmennustehtävissä toimineen Markus Pekkolan nykyinen Nuorten alle 21-vuotiaiden olympiavalmentajan tehtävä lakkautetaan. Syynä lakkauttamiseen on mm. koronapandemian mukanaan tuomat liiton taloushaasteet.  Nyt tehdyillä toimenpiteillä on tarkoitus pyrkiä strategian mukaisesti varmistamaan liiton tuki huipulle tähtääville urheilijoille. Käytännössä tehtävän lakkauttaminen tarkoittaa, että osa tehtävistä jaetaan oto-valmentajille, U18-valmentajalle sekä valmennuspäällikölle ja osa tekemisistä lopetetaan.  Pekkolan viimeinen työpäivä Judoliitossa on 28.2.2022.

”Kiitän Markusta ansiokkaasta ja pitkästä urasta Judoliiton valmennuksessa ja toivotan onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin”, toteaa puheenjohtaja Esa Niemi.

​”Vallitsevassa taloustilanteessa on meidän tehtävä ikävältäkin tuntuvia priorisointeja. Menetämme päätoimisen judovalmentajan, mutta pyrimme järjestämään asiat niin, että näkyvät vaikutukset urheilijoille jäisivät mahdollisimman vähäisiksi. Markus on ollut luotettava ja tehtäväänsä omistautunut vastuullinen valmentaja, hän on tehnyt merkittävän uran Judoliiton liittovalmennuksessa”, summaa valmennusvaliokunnan puheenjohtaja Mika Mukkula.

 

Lisätietoja:

Valmennusvaliokunnan puheenjohtaja Mika Mukkula P. 040 5205487

Puheenjohtaja Esa Niemi P. 0400 452400