Koronarajoitukset Urhea-hallissa voimassa 10.1.2022 saakka

Koronarajoitukset kiristyvät Urheassa ja ovat voimassa 10.1.2022 saakka. Jatkuvatko rajoitukset tämän jälkeen ja missä muodossa, siitä ei ole vielä tietoa.

Harjoittelu Urheassa edellyttää sitä, että urheilijalla on Urhea-hallin akatemia- tai olympiavalmennuskeskuskortti, sekä sitä että lajiliitto on erikseen nimennyt heidät ammattiurheilijalistalle ja he ovat pääkaupunkiseudulla harjoittelevia urheilijoita. Listalle kuuluvia urheilijoita tiedotetaan sähköpostitse erikseen.

Etelä-Suomen Judon U15/U18 harjoitukset maanantaisin ja torstaisin ovat nyt joulutauolla ja alkavat jälleen maanantaina 10.1 2022 riippuen mahdollisten rajoitustoimien jatkosta. Tiistain ja keskiviikon Etelä-Suomen alueen harjoitukset alle 18-vuotiaista aikuisiin ovat toistaiseksi tauolla ja pyritään aloittamaan 11.1.2022, riippuen myös siitä, miten mahdollisia rajoituksia jatketaan.

Viranomaisten määräykset ovat harmillisia ja vaikeuttavat harjoittelua Urhea-hallissa, tai osalla valitettavasti estävät harjoittelun kokonaan. Samalla muistamme oman vastuumme pandemiaan liittyen ja noudatamme annettuja määräyksiä.

Urheassa edellytetään edelleen maskin käyttämistä yleisissä tiloissa ja käytävillä sekä huolehtimista hyvästä käsihygieniasta. Sairaana ei harjoituksiin voi saapua.