Itäjudo on elpymässä vauhdilla – syksyn tapahtumat koonneet jo satoja ihmisiä judon pariin

Itäjudon toiminnan koordinointi on edennyt vauhdikkaasti ja alueparlamentti on kokoontunut etäyhteyksin aluepäällikkö Jari Kuokan johdolla. Alueen ensimmäinen suurempi live-tapahtuma järjestettiin Kuopiossa lokakuun lopussa alueleirin yhteydessä judoseura Sakuran toimiessa isäntänä. Samana viikonloppuna pääsivät myös sovelletun judon harrastajat pitkästä aikaa yhdessä tatamille ja savolaiset kokeilemaan FitJudoa matallalla kynnyksellä. Tapahtuma kokosi yhteensä noin 150 judokaa tuon viikonlopun aikana. Lue Judolehdestä, miten Itäjudon toiminta on uudessa nousussa. Kuvaavaa on, että artikkelin kirjoittamisessa on ollut mukana alueelta peräti kuusi henkilöä: Jari Kuokka, Teemu Puumalainen, Jyrki Kettunen, Jorma Rajakangas, Marko Savolainen, Jukka Koistinen (toimittanut Taina Saha).

Artikkelissa kerrotaan myös, miten viime viikonloppuna 6.11. perinteinen Genelec -turnaus kokosi kilpailutapahtumaan laajasti osallistujia eri puolilta Itä- ja Pohjois-Suomea. Kamppailemassa oli noin 130 kilpailijaa ja näiden taustajoukot sekä seura-aktiiveja. Aluetoimintaa kehitettiin siinä samalla aluepäällikön käydessä seurojen kanssa keskusteluja. Yhteinen näky tulevasta ja tahtotila kehittää yhdessä on vahva. Tämä näkyy nyt jo tatameilla kasvavana osallistumisintona. Aluepäällikkö Jari Kuokka toteaa:

Jari Kuokka värikuva

”Meillä on nyt selkeä kuva siitä, mitä Itäjudo haluaa. Se haluaa samaa kuin muutkin alueet, sillä joka seurassa on samat ongelmat, samat tavoitteet ja sama positiivinen usko tulevaisuuteen ja judon uuteen nousuun niin seurassa, alueella kuin liittotasolla.”

Lue artikkeli täältä ja anna innon tarttua!

 

 

 


Tutustu Itäjudon leiritietoihin 19.-21.11. alla olevista liitteistä:

ita_judo_alueleiri_kerimaki  ja  Itäjudo alueleiri_hinnasto


Alla olevat kuvat: Ville Turunen ja Jorma Rajakangas