Judoseura Shirokawa järjesti nuorten SM-kilpailut Porvoossa innostuneen talkooväen turvin

Nuorten SM-kilpailut olivat ensimmäinen kotimainen arvokilpailu koronapandemian jälkeen. Samalla tapahtuma huipensi seuran 50-vuotisjuhlavuotta. Shirokawa ja Judoliitto palkitsivat ansioituneita judovaikuttajia ja nuorekas judoseura luovi keskellä kokoontumisrajoitusten viidakkoa kohti yleisövapaata tapahtumaa.

Lue koko artikkeli Judolehdestä täältä.

Kuvalinkit 
Shirokawan kuvat, kuvaaja Vesa Villanen
SM avajaiset ja palkintokuvat U18 (U21 vielä puuttuu), kuvaaja Sami Erjansalo
SM-ottelukuvat U18, kuvaaja Sami Erjansalo

Huom! Alle 21-vuotiaiden palkintokuvia kaivataan, joten vetoamme judon taustajoukkoihin saadaksemme lisää valokuvia. Yhteyttä voi ottaa: taina.saha@gmail.com. Kuvaajan nimi ja lupa kuvan julkaisemiseen tarvitaan. Jos sinulla on kivoja kuvia otteluista ja joukkuepäivästä, niin nekin ovat tervetulleita. Kiitos jo etukäteen!

Kuvalinkit lisätään myöhemmin nuorten SM-kilpailujen sivuille ja tekeillä olevaan, Judoliiton kuvapankkiin.