Suomella on kuusi urheilijaa Espanjan Malagassa kilpailemassa viikonloppuna. Valmentajana matkalla on Sami Salonen. Kilpailuun osallistuu 381 urheilijaa yhteensä 33 eri maasta. Naisia on kilpailemassa 154 urheilijaa ja miehiä 227. Kyseessä on European Open -tason kilpailu, josta otteluvoitoista kertyy myös World ranking -pisteitä.

Lauantaina kilpailevat Pihla Salonen (Porin Fudoshin), Pihla Matikainen (Maskun Tempo), Alexandra Barton (Kirkkonummen Judoseura), Luukas Saha (Riihimäen Judoseura) ja Turpal Djoukaev (Hämeenlinnan Judoseura). Oskari Mäkinen (Nummelan Judo) ottelee sunnuntaina.

Pihla Salonen ottelee alle 52 kg:n painoluokassa, jossa hän kohtaa ensimmäisellä kierroksella Iso-Britannian Hannah Woodin C-poolin ottelussaan. Pihlalla on 24. ottelu matolla 2. Salosen ottelukaavion näet täältä. 

Pihla Matikainen ottelee alle 57 kg:n painoluokassa, jossa hän kohtaa myös Iso-Britannian edustajan, Laninan Solleyn D-poolin, ensimmäisen kierroksen ottelussaan. Pihlalla on 21. ottelu matolla 3. Matikaisen kaavioin näet täältä.

Alexandra Barton kilpailee naisten alle 63 kg:n painoluokassa ja hän kohtaa ensimmäisen kierroksen ottelussaan Espanjan Sari Guerrero Padillan D-poolin ensimmäisellä kierroksella. Bartonin ottelu on tatamilla 3 päivän 12. ottelu. Voit katsoa Alexandra ottelukaavion täältä.

Luukas Saha on arvottu suoraan B-poolin toiselle kierrokselle miesten alle 66 kg:n painoluokassa. Hän kohtaa edellisen ottelun voittajan eli joko Espanjan Diego Fernandez Campillon tai Iso-Britannian Isaac Gagin. Sahan ottelujärjestys ei ole vielä tiedossa, mutta alle 66 kg:n sarja otellaan matolla 1.  Luukaksen ottelukaavio näet tästä. 

Turpal Djoukaev ottelee miesten, alle 73 kg:n painoluokassa Aitor Alonso Goikoexteaa vastaan B-poolin ottelussaan. Turpal aloittaa suomalaisten kilpailupäivän tatamilla 2, päivän 5. ottelussa. Djoukaevin kaavioin näet tästä.

Oskari Mäkinen ottelee alle 81 kg:n painoluokassa ja hänet on arvottu suoraan toiselle kierrokselle C-poolin otteluunsa. Hän kohtaa joko Iso-Britannian Louis Delson tai Ranskan Quentin Joubertin. Otteluaikataulu tulee tietoon lauantain kilpailupäivän jälkeen. Näet Mäkisen ottelukaavion täältä.

Voit katsoa otteluiden livelähetyksia Kansainvälisen Judoliiton sivuilta tästä linkistä.

Ottelut alkavat klo 10 Suomen aikaa.

Voit lukea Euroopan Judounionin artikkelin tapahtumasta täältä.

Suurimmat joukkueet tulevat Iso-Britanniasta, Portugalista ja Espanjasta.