Olympiakomitea järjestää Suomisport -tiedotuksen seuroille ke 20.10. klo 15-16

Ilmoittaudu webinaariin klo 13 mennessä, jotta saat linkin tapahtumaan.

Digitalisaatio muuttaa myös seuratoimintaa. Digitietoisku antaa eväitä pohtia seuranne tulevaisuutta ja mihin haasteisiin yhdistystoiminnan niin hyvän hallinnon kuin digitalisaation näkökulmasta tulee vastata. Yhtenä ratkaisuna seuratoiminnan digiloikan ottamiseen on Suomisport Seurapalvelu. Kerromme yleisellä tasolla, miten Suomisport Seurapalvelun avulla toteutatte digiloikan seurassanne. Kohderyhmä: Esittely on suunnattu seuran johtavassa asemassa toimiville henkilöille ja myös muille seuratoimijoille, joita digitalisaatio ja toiminnan helpottaminen kiinnostaa. Esittelyä suositellaan myös Seurapalvelun nykyisille tai tuleville pääkäyttäjille.  Tapahtuma on webinaari, joten tarvitset vain tietokoneen/mobiililaitteen ja nettiyhteyden. Webinaariin liitytään linkin kautta, joka lähetetään sähköpostiisi ennen tapahtuman alkua.

Vetäjä/lisätietoja: carita.riutta@olympiakomitea.fi Ilmoittautumalla tapahtumaan annan Olympiakomitealle luvan lähettää minulle ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita Suomisportista.

AJANKOHTA
Keskiviikko 20.10.2021 klo 15:00 – 16:00
Ilmoittaudu 20.10.2021 klo 13:oo mennessä tästä

Mikäli et pääse osallistumaan tähän tilaisuuteen, niin löydät seuraavat mahdollisuudet tästä linkistä.