Judon SM-kilpailut aikuisille otellaan lauantaina Nummelassa 9.-10.10.2021

Lauantaina 9.10. otellaan yksilökilpailut ja sunnuntaina joukkuekilpailu sekajoukkuein. Joukkuekilpailuun on ilmoittautunut Turun Judoseura, Tampereen Judo ja Meido-kan (Hki). Tiivistä kisatunnelmaa on tarjolla koko rahan edestä. Tervetuloa tulevana viikonloppuna seuraamaan Nummelanharjun Koulun liikuntasaliin judoa. Kotimainen parhaimmisto kerääntyy kamppailemaan suomenmestaruuksista. Nummelan Judon järjestämiin kilpailuihin on tulossa kuusikymmentä urheilijaa. Kisakatsomo on väljä ja sieltä on hyvä seurata kahdella tatamilla käytäviä kamppailuita. Lippuja voi ostaa ovelta. Harjulla sijaitsevalle koululle on hyvä tulla kävellen tai pyöräillen. Parkkitilaa löytyy lisäksi koulun liikuntahallin takaa. Molempina päivänä kilpailut alkavat kello 10 ja päättyvät noin klo 16.00.

Pääsylippujen hinnat:

Kahden päivän pääsylippu, Aikuiset 20 €

Kahden päivän pääsylippu, Eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 15 €

Kahden päivän pääsylippu, Lapset (8-17 vuotta) 10 €

7-vuotiaat tai nuoremmat, sekä NuJulaiset ja hänen perheenjäsenensä 0 €

Sunnuntain pääsylippu joukkuekilpailuun: Aikuiset 10 €, Lapset 8-17 vuotta, Eläkeläiset, varusmiehet, työttömät  0 €

Lue lisätietoa tapahtuman yleisölle suunnatuista järjestelyistä Nummelan judon sivuilta tästä linkistä.

Paikalla yleisöä palvelee kisakahvio, lauantaina pihalla grillivaunu ja tulospalvelua voi seurata suoraan osoitteesta:  www.judovideo.fi

 Kisatapahtuman seuraamisessa auttaa www.judovideo.fi -portaali. Jokaisen sarjan ottelutulokset päivitetään tänne reaaliaikaisesti. Kilpailut alkavat lauantaina klo 10 ja jatkuvat noin klo 16 asti. Seuraamaan voi tulla kesken kisapäivänkin. Seuran järjestämä kahvio palvelee kisapaikalla. Koulun pihalla myös lauantaina Dogs&Deli -grillivaunu. Sunnuntain joukkuekilpailu käydään samoin klo 10 alkaen. www.nummelanjudo.fi

Kilpailun järjestäjä: Nummelan Judo ry, www.nummelanjudo.fi
Aika: Punnitus perjantaina 8.10. Ottelut lauantaina 9.10.
Kilpailupaikka: Nummelanharjun Koulu, Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela https://goo.gl/maps/UxqPQbvQkB22

Kilpailupäällikkö: Jukka Sala, p. 040 5017 489  sähköposti jukka.sala@live.fi

NUMMELAN JUDON TIEDOTE VALMENTAJAJILLE JA HUOLTAJILLE

Valmentaja – ottelijan tuki ja turva. Tervetuloa SM kilpailuihin tulevana viikonloppuna Nummelaan. Jokainen kilpailija on oikeutettu tuomaan mukanaan valmentajan/huoltajan, itselleen siis kilpailuissa tärkeän henkilön veloituksetta seuraamaan ja osallistumaan kisatapahtumaan. Valmentajaa/huoltajaa ei tarvitse ilmoittaa etukäteen kisajärjestäjille.

Valmentajille aiemmin jaettua ”kisapassia” ei tänä vuonna ole tarjolla. Urheilijan mukanaan tuoma valmentaja/huoltaja tunnistautuu infosta saatavalla rannekkeella, joka oikeuttaa liikkumaan otteluhallissa. Katsomoon vaaditaan pääsylippu. Lisäksi Judoliiton valmentajat ml. oto, sekä JL hallituksen jäsenet, henkilökunta ja valiokuntien puheenjohtajat ovat oikeutettuja vapaalippuun.

Viranomaisten asettamat Covid rajoitukset ovat poistuneet tapahtumalta. Järjestäjä kehottaa jäämään pois tapahtumasta, mikäli millään tavalla tuntee olonsa kipeäksi. Joukkotapahtumaan osallistumista ilman kahden rokotteen antamaa suojaa tulee myös tarkkaan harkita. Kisapaikalla on tarjolla käsidesiä. Kasvomaskin käyttöä tulee jokaisen harkita, kuten aina joukkotapahtumissa.

Kisatoimisto on avoinna perjantaina klo 17:30-19:30, tällöin urheilija on ilmoitettava siihen sarjaan, johon hän osallistuu kisapäivänä. Mahdollinen painoluokan vaihtaminen tulee tapahtua ennen virallisen punnitusajan alkamista. Samalla valmentaja/huoltaja voi noutaa kisapaikalla liikkumiseen tarvittavan rannekkeen.

Ilmoittautumisen nopeuttamiseksi varmista että urheilijan Seura- ja Liitto jäsenmaksu on hoidettu ja maksu on varmasti rekisteröitynyt SuomiSport palveluun. Varaudu todistamaan SuomiSport appista. Kilpailumaksu tulee myös olla jo suoritettuna. Urheilijan/seuran tulee olla valmis todentamaan maksun suoritus kisapaikalla. Kilpailijan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä punnituksessa.

Epävirallinen punnitus perjantaina klo 17:30 – 18:30 kisapaikalla

Virallinen punnitus perjantaina klo 18:30 – 19:30 kisapaikalla

Punnitus niille joukkuekilpailuun tuleville, jotka eivät osallistuneet perjantain punnitukseen, lauantaina klo uudet ajat 15-16 (epävirallinen), 16:30-17 (virallinen) Yksilökisan punnitus käy sunnuntain joukkuekilpailuun. Myös joukkuekilpailun osalta mahdollinen painoluokan vaihtaminen on tehtävä viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä perjantaina.

Yksilökilpailun arvonta perjantaina klo 20 kisapaikalla. Arvontatulokset julkaistaan Judoliiton tulospalvelussa. https://judoshiai.judoliitto.fi

KILPAILUPÄIVÄN OHJELMA LAUANTAINA

8:00 Kisapaikka ja lipunmyynti avataan

Kilpailuiden valvoja ilmoittaa mahdollisesta tarkistuspunnituksesta

10:00 Kilpailuviikonlopun avaus ja tuomarien esittely

Alkuottelut, 2 tatamia

Mitaliottelut noin klo 15 ja palkintojenjako

Lopullinen otteluaikataulu, sekä tatamijako julkaistaan ottelukaavioiden arvonnan jälkeen

Pysäköinti: Kilpailijoita ja katsojia kehotetaan noudattamaan alueella olevia pysäköintiopasteita sekä avustavan henkilökunnan ohjeita. Pysäköintitilaa on runsaasti tapahtumahallin ”takana”.